реклама
Sucurity Police

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на чолі черкаської делегації 20 червня відлетів до Нью-Йорку. У рамках візиту вперше за 20 років незалежності в Організації Об’єднаних Націй було презентовано окремий регіон України – Черкащину. Про це «Прочерку» повідомили в управлінні інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації.

На презентації було представлено економічний та гуманітарний потенціал Черкаської області з метою розвитку культурного діалогу, налагодження прямих контактів з представниками бізнесу США, розширення рамок партнерства закладів культури та мистецтва, підвищення міжнародного іміджу Черкащини тощо.


У своєму виступі голова облдержадміністрації Сергій Тулуб зазначив про важливість регіону в культурній та економічній спадщині України та поінформував про основні інвестиційні перспективи регіону.

У штаб-квартирі ООН Сергій Тулуб також провів робочу зустріч із керівництвом Генеральної Асамблеї ООН.

Перед дипломатичним корпусом та представниками Секретаріату ООН під час презентації виступили також представники ділових та адміністративних кіл регіону, зокрема, голова Уманської райдержадміністрації Анатолій Петренко.

Під час виступу Постійного представника України при ООН Юрія Сергеєва було відзначено важливий внесок Черкаської області у розвиток християнсько-єврейського міжконфесійного діалогу в Україні, у регіоні Центральної та Східної Європи, а також у всьому світі.

Окрім цього, Юрій Сергеєв відзначив вчасність проведення заходу, у контексті проведення цими днями Конференції ООН зі сталого розвитку в Ріо-де-Жанейро, та підкреслив внесок Черкаського регіону в забезпечення сталого розвитку у сільськогосподарському та промисловому секторах, екологічному середовищі.

Презентація завершилась виступом Черкаської народного хору.

У ході розмови обговорювалися питання співпраці Черкаської області з Організацією Об’єднаних Націй у різних галузях, передусім у сфері сталого економічного розвитку та продовольчої безпеки.

Як йдеться у повідомленні для ЗМІ, основна мета візиту у США – представлення економічного потенціалу Черкащини та налагодження зв’язків із потенційними інвесторами.

Одним із основних заходів, що відбувся у рамках візиту делегації області у США, була зустріч із діловими колами IBM.

Під час зустрічі Сергій Тулуб акцентував увагу на основних соціально-економічних показниках розвитку регіону, познайомив учасників зустрічі з інвестиційними проектами області, розкрив економічний та туристичний потенціал Черкащини.

Сьогодні ж заплановано підписання меморандуму про співпрацю між та штатом Нью-Йорк (США) та Черкаською областю (Україна).

Довідково: International Business Machines Corporation (вимовляється Ай-Бі-Е́м, також відома як IBM або «Блакитний гігант») — американська електронна корпорація, найбільший світовий виробник усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, один з найбільших провайдерів глобальних інформаційних мереж. Корпорація посідає шосте місце в списку найбільших компаній світу. Штаб-квартира знаходиться у Армонку, штат Нью-Йорк, США. Історія починається з 19 століття. IBM виробляє та продає апаратне та програмне забезпечення, послуги (хостинг, консалтинг) у сферах від мейнфреймів до нанотехнологій.

IBM є найбільшою компанією у галузі інформаційних технологій у світі. У власності IBM більше патентів ніж у будь-якої іншої технологічної компанії. IBM має інженерів та консультантів у більш ніж 170 країнах, а IBM Research має вісім лабораторій по всьому світі. Співробітники IBM здобули п'ять Нобелівських Премій, чотири Премії Тюринга, п'ять Національних Медалей за розвиток технологій, та п'ять Національних Медалей за розвиток науки. Як виробник чипів, IBM входить у двадцятку лідерів продаж транзисторних виробів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 ігор 25.06.2012 19:40
я мав змогу бути на виступі черкаського народного хору що відбувся у пятницю, 22 липня. дуже приємний концерт! було гарно почути спів так звано "селянським" голосом а не "клясичним". україна багата народною музикою і співом, і добре що це захищают і уживляють. шкода що хор тут був на такій коротесенькій час.

І-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Марго 23.06.2012 18:36
У тех, кто это писал - МОЗГИ ЕСТЬ?!Даже за границу нормально съездить не могут.
Теперь вот ООН ввели в недоумение!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Оксана Колісник 23.06.2012 09:45
Цитую Wertuu:
О велике чудо!
Партнер Черкас-Нью-Йорк!?
Конь свинье не товарищ! - краще не сказати.
Візит закінчиться великим пшиком,як то візитом до Черкас порноактора Трампа :zzz
Виступав Черкаський народний хор? 20-го? Презентація була призначена 20-го на 15.00, а ще в 20.00 основний склад хору знаходився у Борисполі. Упереджуючи каркання в мій бік, одразу ж скажу: мені дуже прикро за всі ті непорозуміння, які спіткали діячів культури в цьому проекті. Всі витратили багато сил і часу на підготовку, переживали, нервувалися. Словом, працівники культури, артисти, музейні працівники просто стали заручниками обставин і...Про решту вже писали і ще напишуть, думаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Оксана Колісник 23.06.2012 07:20
Цитую Wertuu:
О велике чудо!
Партнер Черкас-Нью-Йорк!?
Конь свинье не товарищ! - краще не сказати.
Візит закінчиться великим пшиком,як то візитом до Черкас порноактора Трампа :zzz
Нє, ну воно меморандум підписати - єрунда! а от потім що з тим меморандумом робити. Я колись просили знайти такі ж меморандуми, підписані з Айовою. То пані з відділу міжнародних зв'язків та інвестицій рученятка заламувала - "Нє знаю, куда ані дєлісь..." Пані, правда вже не працюють. Але ж і про Айовщину забуто-перезабуто. А даремно - вона Черкащині підходить краще, ніж Нью-Йорк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Wertuu 21.06.2012 19:08
О велике чудо!
Партнер Черкас-Нью-Йорк!?
Конь свинье не товарищ! - краще не сказати.
Візит закінчиться великим пшиком,як то візитом до Черкас порноактора Трампа :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ню-ню 21.06.2012 18:22
"У штаб-квартирі ООН Сергій Тулуб також провів робочу зустріч із керівництвом Генеральної Асамблеї ООН".
ПРО ЩО ВИ ЛОПОЧЕТЕ?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100