реклама

реклама

Співробітники карного розшуку лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка УМВС України на Одеській залізниці затримали трьох молодиків, серед них і двоє неповнолітніх, які скоїли крадіжку 5 м силового кабелю з працюючого козлового крану.

Ініціатором пошуку металевих деталей на залізниці став 21-річний житель міста Сміла Черкаської області. Він запропонував своїм друзям, віком 16 та 17 років, які вчаться в місцевому ПТУ, прогулятись вздовж залізничної колії, де обов’язково є вироби з металу, які можна здати до приймального пункту металобрухту.

У районі локомотивного депо хлопці побачили козловий кран, до якого тягнувся силовий кабель. Зрозумівши, що він з кольорового металу, який оцінюється дорожче, ініціатор послав одного з товаришів за сокирою, а потім власноруч вирубав кабель та передав його своїм помічникам.

Зловмисників правоохоронці затримали вже по дорозі до приймального пункту. Молоді люди навіть не подумали, що не тільки виводять із дії вантажну техніку, а й, крім того, ризикують власним життям, адже кабель міг бути під напругою.

Усі затримані – з неблагополучних сімей. На запитання правоохоронців, навіщо вони пішли на злочин, хлопці відповіли, що хотіли мати гроші на цигарки.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, а стосовно старшого з них порушено також кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 304 «Втягування неповнолітніх у злочинну діяльність» Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Василь 22.06.2012 10:44
Горжусь молодим поколінням Черкащини! Які козаки ростуть! Будуть випасати коней в Жашкові, а потім .... дасть Бог - в депутати! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100