реклама

реклама

21 червня у місті Канів на вулиці Леніна у багатоквартирному житловому будинку горіла квартира. Повідомлення про пожежу на 7-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку до Канівських рятувальників надійшло близько 15-ї години.

Коли на місце пожежі прибув черговий караул пожежно-рятувальної частини, сусіди повідомили що у квартирі знаходиться господар.

Рятувальники, працюючи у кисневих апаратах, дослідили задимлену квартиру. В одній з кімнат вони знайшли 50-річного господаря, якого винесли на свіже повітря та передали до рук лікарів. Пожежа у квартирі була ліквідована за лічені хвилини.

Як стало відомо, причиною пожежі стала необережність господаря під час куріння.


Цього ж дня о 22.15 до Територіального управління МНС надійшло повідомлення про те, що у місті Черкаси по вул. Менделєєва, 16 горить надвірна споруда. Коли на місце пожежі прибули рятівники, вогонь уже встиг повністю охопити споруду та поширився на веранду житлового будинку, який знаходився поруч. Як стало відомо, у помешканні на той момент перебували двоє дорослих та двоє неповнолітніх дітей. Усі зусилля пожежно-рятувальної служби були спрямовані на пошук та порятунок людей, яких було виведено з палаючого будинку та надано медичну допомогу. Ніхто із людей не постраждав.

Вогнем було знищено надвірну споруду, веранду житлового будинку. Для ліквідації пожежі було залучено п'ять пожежних розрахунків. Ймовірною причиною пожежі вважають підпал. Сума збитку від пожежі встановлюється. На місці події працюють оперативна група ТУ МНС та АТБ.

Територіальне управління МНС закликає громадян дотримуватися правил поводження з вогнем та не спричиняти небезпечних ситуацій для себе та оточуючих.

Про це інформує прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100