реклама
Sucurity Police

реклама

Новенький спортивний дитячий майданчик відтепер прикрашає сквер «Надія», що у Південно-західному районі Черкас. Подарував місту забавку для дітей Фонд Братів Кличків.



На відкритті побував і легендарний боксер Віталій Кличко. Він зіграв з дітьми у баскетбол, а кожен охочий зміг з ним сфотографуватися та взяти автограф, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Це 101-ий майданчик, котрий наш Фонд дарує дітям, – говорить Кличко. – Оскільки на державному рівні спорту та фізкультурі приділяють не надто багато уваги, ми вирішили, що маємо популяризувати здоровий спосіб життя. Сподіваюсь, черкаським дітлахам сподобається проводити тут час, – зазначив спортсмен.

Дитячий майданчик отримало черкаське комунальне підприємство «Дирекція парків» на чолі з Олександром Радуцьким. Виграти спортивне містечко для черкащан допомогли жителі міста, котрі підтримали таку ідею своїми підписами. Зокрема, чимало ідей подала черкаська сім’я Руслана та Олександри Романових.

– Ми вирішили, що такій забаві місце бути саме у сквері «Надія», – говорить Олександр Радуцький. – Адже розташований він поблизу одного з пологових будинків міста. Ця зелена галявина є окрасою мікрорайону і тим затишним місцем, де майбутні мами та сімейні пари з дітками люблять проводити вільний час. Нещодавно силами міської влади та комунального підприємства «Дирекція Парків» на території скверу була облаштована алея з ліхтарями, встановлені лавочки. Однак «Надії» бракувало цікавинки. Поспілкувавшись з жителями прилеглого мікрорайону та провівши невелике опитування у Черкасах, ми виявили, що жителі міста хотіли б бачити там саме дитячий спортивний майданчик. Підтвердженням наших слів є сотні підписів черкащан на підтримку встановлення сучасного містечка для дітлахів.

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Василь 23.06.2012 12:48
Атракціон називається "Троянський кінь Януковоща"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Чорнобаївці 23.06.2012 10:57
У нас в Чорнобаї майданчик братів Кличків - улюблене місце для усіх дітей і дорослих селища. Дякуємо вам, брати Кличкі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100