реклама

реклама

Кілька років тому канівські лісівники, піклуючись про дітлахів, облаштували дитячий майданчик “Гайок” у місті Канів.

111

Цей майданчик став популярним серед малечі – це видно по пісочницях, ігрових та спортивних спорудах, які встановлені на його території. Тут постійно весело та гамірно, лунає дзвінкий дитячий сміх та сяють щасливі очі мам і їхніх невгамовних чад.

Аби територія була в належному стані, канівські лісівники доглядають за нею. Так, цьогоріч тут замінили паркан довкола майданчика та провели озеленення території, висадивши красиво квітучі дерева та кущі, такі як катальпа, чубушник, форзиція, гортензія, калина бульденеж та ін. Увесь декоративний посадматеріал, що висадили, вирощений у розсаднику Михайлівського лісництва. До хорошої справи, допомагаючи працівникам державної лісової охорони Канівського лісгоспу, долучились і місцеві жителі та школярі.

222

«Окрім наших буденних лісівничих справ, ми також звертаємо увагу на потреби населення. Намагаємось задовольнити і потреби дітлахів. Від того, як ми їх виховуємо, турбуємось про них в дитинстві, залежить наше спільне майбутнє, тому надзвичайно важливо забезпечувати їм щасливе дитинство», – говорить директор Канівського лісгоспу Едуард Симоненко.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100