реклама

реклама

До працівників УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що з території одного з цукрових заводів Черкащини відбувається незаконна реалізація цукру-піску, який належить Аграрному фонду України.

Співробітники УДСБЕЗ негайно розпочали перевірку даної інформації. По прибуттю на територію заводу було оглянуто складські приміщення в яких мали зберігатися цукрові запаси, але в них оперативники виявили лише незначну частину цукру. Подальше проведення перевірки роз’яснило ситуацію. Як виявилось, завод отримав на відповідальне зберігання від Аграрного фонду України цукор-пісок у кількості 4777 тонн. Проте дирекція заводу вирішила знайти солодкій продукції більш продуктивне застосування, аніж даремне зберігання на складі. Покупців на такий товар не довелося довго шукати, і заводський склад почав поступово порожніти.

За декілька місяців керівництвом заводу було незаконно реалізовано 3485 тонн цукру. Отримані від оборудки кошти - в сумі 34 мільйони гривень - були використані керівництвом на потреби цукрового заводу, чим завдано збитків державі в особливо великих розмірах.

Наразі відносно 42-річного директора цукрового заводу порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», що карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває слідство, яке і з’ясує всі обставини даної справи. Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Володимир 25.06.2012 13:04
Цитую О.ЧУПРИНА:
Щось тут не те.Директор заводу один на такі речі не піде.

Однозначно! Копайте хлопці далі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 О.ЧУПРИНА 25.06.2012 09:29
Щось тут не те.Директор заводу один на такі речі не піде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100