реклама

реклама

3 листопада начальник відділу протидії кіберзлочинам в Черкаській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Андрій Тютенко та ректор Черкаського державного технологічного університету  Олег Григор підписали меморандум про співпрацю та партнерство.

photo_2020-11-03_15-57-55

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

Сторони домовилися про проходження практики, стажування, підвищення фахового рівня студентів у підрозділах Департаменту кіберполіції, обміном науково-технічною інформацією та практичним досвідом.

“Нам потрібні фахівці, які мають спеціальні навички. Таких фахівців готують не в поліцейських академіях, а саме у технологічних вишах. Кваліфіковані спеціалісти ІТ-сфери надзвичайно ціняться у нашій роботі. Тому меморандумом також передбачено проходження студентами практики в підрозділах Департаменту  кіберполіції з можливістю подальшого працевлаштування”, - зазначив Андрій Тютенко.

Згідно із меморандумом партнери співпрацюватимуть у сфері наукової, методичної, навчальної, інформаційної та іншої діяльності з питань протидії кіберзлочинності відповідно до Конституції України, законів України «Про Національну поліцію», «Про освіту», «Про вищу освіту» та інших законодавчих актів.

Викладачі ЧДТУ активно цікавилися можливостями співпраці з відділом  протидії кіберзлочинам в Черкаській області, ставлячи запитання стосовно залучення фахівців з кіберполіції до освітнього процесу, стажування студентів в установі тощо.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Ржунімагу 05.11.2020 02:08
Ви прикалуєтесь? Хто в вашу кіберполіцію піде з нормальних спеціалістів? Хакерів мають ловити хакери, а всі хакери вже при ділі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нефть будут искать? 04.11.2020 18:35
Вместе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100