реклама

реклама

Губернатор Черкащини Сергій Тулуб не визнає провини нинішньої влади за розграбований палац графів Шувалових у райцентрі Тальне. Взимку цього року через затримки із зарплатою звідти пішли сторожі, інформує "Газета по-українськи".

Скориставшись ситуацією, вандали викорчували 80 радіаторів опалення, побили нові вікна в рамі з мореного дуба й розтрощили перестінки.

"Проблеми виникли при попередній владі, – заперечує Сергій Тулуб. – Помаранчеві включили палац у програму "Золота Підкова Черкащини". Вони виселили звідти краєзнавчий музей, розікрали гроші й мало що зробили. Ми хочемо не допустити занепаду історичної споруди. Питання з реконструкцією палацу винесемо на обговорення сесії обласної ради. Ухвалимо програму розвитку туризму на Черкащині. Думаю, найближчим часом повернемося до фінансування".

"Партії регіонів, яка з усіх трибун кричить про нових будівничих Черкащини, треба було зробити одну просту річ: платити зарплату двом сторожам. Тоді ніхто б нічого не вкрав", – каже координатор об'єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко.

Розповідає, що свого часу в палац уклали 5 мільйонів бюджетних грошей.

"Провели електрику, воду газ, каналізацію. Замінили радіатори опалення, вікна. Тепер усе розікрали, а винних немає. Прийде час і ми обов'язково спитаємо за це президента, уряд і уродів на місцях. Тулуб два роки заявляв, що він покарає своїх попередників – розкрадачів "Золотої Підкови". А тепер мовчить. Мабуть тому, що вони поділилися з ним прибутками від тієї підкови."

Окрім Шуваловського палацу руйнується резиденція Богдана Хмельницького в Чигирині. За словами опозиціонерів там не проводяться екскурсії, лущаться стіни, відпадає штукатурка.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Василь 26.06.2012 12:34
Цитую Сергій з Кривалівки:
"Ета всьо папєрєднікі...."


треба зависти на ...... ще одну справу і добавить пару годков...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Василь 26.06.2012 12:33
Хай би вже дорозбирали до фундаменту тай все на цьому. А то тільки вкидують туди бабло і скот виганяють на майовки, лайняшки звідти вичищать. Те все несерйозно, шановні, той палац реально треба двом-тром десяткам людей в районі, щоб потім пєаритись на ньому. Розберіть або продайте його якомусь олігофрену... а краще розбирайте, бо олігофрену ліс сподобається і він його ПРихватизує під мисливські маєтності. Буде Межигорьє номер 2
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 О.ЧУПРИНА 25.06.2012 22:41
Нинішні та бувші нічим не відрізняються.Хочемо мати надію на краще-відпустимо з миром,і тих і інших.Хто має іншу позицію-доводьте.Черкащина повинна вдарити одним потужним "УДАРОМ"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Сергій з Кривалівки 25.06.2012 22:13
"Ета всьо папєрєднікі...."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Черкащанин 25.06.2012 21:12
Звичайно,винні "папєрєднікі",хто б сумнівався:)
Боюся,коли проФФесіАнали візмуться до відновлення палацу Шувалова,то відновлювати вже буде нічого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ай-не-не Тальне 25.06.2012 21:07
Знову "за рибу гроші"? Даценко "в кої то вєкі" правий: невже не простіше було платить зарплату сторожам - замість "таблом проклацать" розкрадене вже на десятки тисяч?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100