реклама Делікат

Коло ОДТРК - десятки міліціонерів

Коло ОДТРК - десятки міліціонерів

Сьогодні вранці, 28 жовтня, до приміщення ОДТРК «Рось» завітав нібито російський спостерігач. Чоловік був у рятувальному жилеті і, за словами працівників телеканалу, мав неадекватний вигляд. Очевидно, чоловік хотів перевірити чи надійно охороняється телекомпанія. Для цього навіть викликав міліцію… Зараз, у ці хвилини, він намагається довести десятьом міліціонерам свою адекватність.

– На прохання пред’явити посвідчення, чоловік відповів, що він від когось, незрозуміло від кого, і це, мовляв, наші проблеми, що ми їх не знаємо. Сказав, що нашу безпеку перевіряє. На наші репліки: «Яка безпека? Ми 20 років тут працюємо!», – почав викликати міліцію. А тоді сказав: «Зараз подивимося, через скільки вони приїдуть. Я чекаю міліцію 5 хвилин, після чого уходжу. От ціна вашої безпеки». Розвернувся і пішов. Ми ж не будемо його за руки хватати! – емоційно розповідає «Прочерку» перший заступник генерального директора ОДТРК «Рось» Валентина Рабцун. – На вид якийсь неадекватний. Викликав оце міліцію, щоб перевірити через скільки вона приїде.

Кучерявий чоловік, при костюмі і з жовтим галстуком (як описала його пані Валентина) зараз спілкується з купою міліціонерів, спокійно попиваючи кока-колу.

Цей чоловік влаштував паніку серед персоналу телекомпанії та міліції

Цей чоловік влаштував паніку серед персоналу телекомпанії та міліції

– Мене звати Ігор Андрійович Кузняков (прізвище було вимовлене нечітко – ред.). Я російський громадянин. Дивіться, значить я хотів напасти на «Рось»! – емоційно і голосно став говорити чоловік російською мовою, побачивши журналіста. – Я хочу зробити заяву!..

– Давайте відійдемо… – наполегливо запропонував журналісту «Прочерку» міліціонер. – Ви ж бачите він неадекватний. Ви ж бачите, він в рятувальному жилеті.

Що міліціонери збираються робити з цим «російський громадянином», нам так і не пояснили. Схоже, правоохоронці і самі цього ще не знають. Хто конкретно викликав їх до телекомпанії, вони теж не змогли чітко пояснити.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 НОВИЧЁК 15.11.2010 13:59
гарик красапета)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 підполковник 28.10.2010 23:47
Якщо цей громадянин іноземної держави порушує громадський спокій, веде себе неадекватно,то чому б його не відправити на свою батьківщину за рахунок тієї партії на яку він працює. Іноземний цирк Черкаси не замовляли, своїх би клоунів відправити на рік другий на гастролі,за межі держави. Сором за країну,за Черкаси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 КУ-КУ-зняков 28.10.2010 16:06
Согласен с ДЕВОЧКОЙ: употребляет он не только водку, но и тяжелые наркотики. Результат - на лицо!!! Исходя из его предедущих поступков и повсюдно неадэкватного поведения - нападение на славный телеканал "Рось" - это только начало! Ведь впереди НОЧЬ ВЫБОРОВ)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 magnet 28.10.2010 13:38
Без МіхМіхича "Рось"-матушка в небезпеці! :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 ВОНА 28.10.2010 13:12
У мене просто не має слів. ВСІ ЦЬОГО ГЕНІАЛЬНОГО ЧОЛОВІКА БАЧИЛИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Поінформований 28.10.2010 11:49
До уваги міліції - не Кузняков, а Позняков... І в нашому місті ця людина вже добряче засвітилася... Не дуже позитивно... Представляється кожен раз у новому образі... Коли ж на неього вже звернуть увагу відповідні місцеві медичні служби...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 девочка 28.10.2010 11:46
А я знаю этого чувака. Это действительно провокатор-политтехнолог из России. Занимается в Черкассах кампанией Партии Регионов, пишет на всяких сайтах нужные партии комменты, на блоге Одарича гадости пишет, и т.п. Фамилия его Позняков. В адекватности я тоже сомневаюсь, потому как сразу видно, что он употребляет, и видимо, не только водку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Андрей 28.10.2010 11:44
Человек был замечен на благотворительн ом балу в "Государе" и ничем, кроме как пиаром себя сейчас не занимается.))

почему - поймете позже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100