реклама

реклама

«За майбутнє», «Європейська Солідарність», «Голос», «Черкащани», «Батьківщина» та ОПЗЖ. Здебільшого, це, дійсно, якщо не для черкаського політикуму, то для міської ради — нові обличчя.

Дехто зі «старожилів» ще на початку передвиборчої кампанії заявив, що не збирається балотуватися, дехто ж вкотре пробував свої сили, однак цього разу до Черкаської міської ради не потрапив.

myrza

«Вичерпно» пише про Миколу Мирзу, який не втрапив у нову раду.

Микола Мирза, який чи не найбільше запам’ятався тим, що опікувався мікрорайоном Дахнівка, мотофестивалем «Дорога на січ» та дитячим табором «Дахнівська Січ», у цьому році вирішив не балотуватися до Черкаської міської ради, хоч і був депутатом ЧМР багатьох скликань (2006-2010, 2010-2014, 2014-2015, 2015-2020 років). Йде з міськради Олександр Мирза «порошенківцем», останні два скликання він перебував у фракції БПП, яка згодом була перейменована на «Європейську Солідарність».

- Коли я був депутатом, то не міг розпоряджатися своїм часом. Я опікувався і проблемами міста, і, звісно, Дахнівки. Я вважаю, що свою місію по Дахнівці виконав. У мене є мрія, яку я хочу реалізувати. Я ж ще й байкер, а це значить — вільна людина. А коли був депутатом, то мене ніби гирі за ноги тримали. Отож я запланував зробити те, що до мене не робив ще жоден мотоцикліст — проїхати всі мотофестивалі, які проводить «Голд Вінг». А це 20 мотофестивалів, починаючи з 15 травня в Бельгії і закінчуючи 18 вересня в Туреччині. Окрім цього я залишаюся головою КСН «Дахнівський», люди мене обирають. Ще до свого депутатства я там прибирав смітники, висаджував дерева, будував дороги і футбольні поля, робив освітлення. Тому депутат я чи не депутат, я буду робити. Коли люди потрапляють у це депутатське коло, вони думають, що все найважливіше знаходиться всередині нього. А коли ти опиняєшся за його межами, то розумієш, що життя краще. Воно світле, приємне і радісне, — відзначає Микола Олександрович.

реклама

Коментарі  

 
+7 #4 Моня 11.11.2020 11:24
Я опікувався і проблемами міста,

Особенно гадюшниками перед Домом Торговли. Такие эстетичные, а тротуары, вернее то что так называется :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 ловлю карасей 11.11.2020 10:52
Нові хазяї життя, шо поробиш...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #2 Киця 10.11.2020 17:38
Ага, поки "гирі висіли", то грошенят накапало. Не тільки на 20 мотоіестів вистачить, напевно ще й онукам лишиться.
Аби ви тільки знали, як ви людей дістали, ... з 90их.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Кинул он своих мирзавцев 10.11.2020 17:34
Будет теперь по фестах ездить, как Хирурх, фобии разводить и байки рассказывать. Это была первая.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100