реклама
Sucurity Police

реклама

Делегація представників компаній VITALA GROUP та «Енерго Імпульс Україна» днями відвідала Ладижинську сільську об’єднану територіальну громаду. Тут обговорили перспективи втілення інвестиційного проекту Ладижинської сільської ради «Будівництво сонячної електростанції «Колодисте» та «Колодисте 1»та досягнули домовленостей про співпрацю.

изображение_2020-11-17_141738-e1605614887725

Головним чином фінансування проектів в громаді відбувається за рахунок професійних учасників інвестиційного ринку. Саме таким учасником у фінансуванні інвестиційного проекту Ладижинської громади «Будівництво сонячної електростанції «Колодисте» та «Колодисте 1» бачить себе Компанія VITALA GROUP.

Група компаній VITALA – це провідна міжнародна група компаній, яка спеціалізується на індустрії відпочинку, туризму і тематичних розваг.  Вони пропонуюсь багаторічний досвід в  області проектного фінансування, поглибленого аналізу, високоякісних первинних досліджень і що не менш важливо, розуміння стратегічного планування. Також група компаній займається міжнародним фінансуванням проектів, біотехнологічними і промисловими парками, фінансуванням проектів у сфері туризму та відпочинку.

Сільський голова Сергій Цоколенко презентував міжнародним гостям інвестиційний потенціал Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади, а також зауважив, що громада націлена на економічний й соціальний розвиток та зацікавлена в сталому розвитку і плідній довгостроковій співпраці з потенційними інвесторами.

За інформацією Ладижинської ОТГ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100