реклама Делікат

Джуган: Звинувачення черкаського КРУ лопнуть, як мильна булька

Джуган: Звинувачення черкаського КРУ лопнуть, як мильна булька

Передвиборною лихоманкою називає директор департаменту бюджетної політики міськвиконкому Наталія Джуган так звані «бюджетні правопорушення» на суму 103,6 млн. грн., що були виявлені фахівцями контрольно-ревізійного управління в Черкаській області під час ревізії міського бюджету Черкас.

– Намагаємося розібратися з цим толерантно і професійно. Але ж звинувачення у зловживанні бюджетом висмоктані з пальця. І ці звинувачення у порушеннях, думаю, лопнуть як мильна булька, як тільки завершаться вибори, – переконана Наталія Джуган.

У присутності всіх представників департаментів, що ревізувалися у період з 1 січня 2008 року по 31 червня цього року, вона доводила журналістам, що інкриміновані їм вищими посадовими особами області збитки, нанесені бюджету, насправді не підтверджуються.

– Все те, що в актах КРУ зазначене як «неправомірні дії», насправді є безпідставним і підлягає скасуванню. Але з тієї інформації, що поширюється нині в медіа-просторі, випливає, що ми просто призначені винними. Незважаючи на те, чи ми насправді винні, чи ні… Тож складається враження, що марно шукати правди на території Черкаської області. У мене таке враження, що взагалі настав 37-й рік, коли людей звинувачували на підставі того, що десь «есть мнение», – говорить виконуюча обов’язки директора департаменту забезпечення діяльності виконавчого комітету Черкаської міськради Ольга Кириченко.

Нині, після перевірок КРУ, по чотирьох департаментах міськвиконкому порушено кримінальну справу. Працівники департаментів не здаються. Кажуть, що вже подали позови на оскарження цих рішень.

Однак, як запевняє Наталія Джуган, ГоловКРУ не підтверджує жодного з фактів так званих порушень, виявлених черкаськими працівниками КРУ.

– Ми неодноразово зустрічалися з представниками ГоловКРУ у Києві та опрацьовували кожен рядок акту, виданого контрольно-ревізійним управлінням в Черкаській області, – розповіла Наталія Джуган. – І практично жодного з встановлених «правопорушень» Головне управління не підтверджує. На жаль, поки що фізично не встигають надати нам офіційну обґрунтовану відповідь. Напевне, вона надійде уже після 31 жовтня. Але ми всі розуміємо, що це питання є актуальним у період передвиборчих перегонів.

Доповідачі прокоментували усі складені акти КРУ. Детальніше про це читайте згодом у розділі «Економіка»

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Юлія 28.10.2010 20:58
Прокурор у нас все знає, навіть те, чого не було,,, Люди завжди судять по собі. Якщо така погана влада чомуж тоді скільки бажаючих?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 доктор 28.10.2010 19:05
прикро що до продажних суддів , міліціонерів , депутатів ,журналістів , додались (замарались) і КРУшники , а народ все розуміє - що це пряме замовлення ПР. І як що ПР не змінить тактику , то до весни народ не витримає (не дай Бог) , і "помаранчева революція" буде здаватись народним гулянням порівнянно з тим народним протистоянням що може виникнути. Що до перевірки , то хай перевіряють до 2006 року , там набагато веселіше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #5 Прокурор 28.10.2010 18:19
Виктор, на этот вопрос вам смогут ответить г-н Одарыч и его компания в полной мере
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Виктор 28.10.2010 16:52
Цитую Прокурор:
Ну-ну.... хоть кто-то взялся за нашу мерию, а то *** там так, что просто кошмар)))) творили все эти годы, что хотели с бюджетными деньгами, большая часть, которых оседала в их карманах

А что и сколько и в карманах осело можно узнать? Только конкретику пожалуйста, без общих фраз.
Прокурор, ждем-с!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Залізняк 28.10.2010 16:30
Відповідь Прокурору - хоть би хтось взявся за прокуратуру, за їх професіоналізм. Відкривають справи, як діти мильні бульбашки пускають. А потім самі сідають у мокре, коли бульбашки лопаються. І взагалі пора мати свою громадянську позицію "Служить бы рад - прислуживаться тошно" (монолог Чадского в "Горе от ума")
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Максим 28.10.2010 15:29
Одарич зараз судиться зі своїми опонентами-скаржниками (Мякотою, Колесником і двійником) - http://sergiyodarych.livejournal.com/132187.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Прокурор 28.10.2010 14:54
Ну-ну.... хоть кто-то взялся за нашу мерию, а то *** там так, что просто кошмар)))) творили все эти годы, что хотели с бюджетными деньгами, большая часть, которых оседала в их карманах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100