реклама Делікат

Черкаський губернатор: "Ми не просимо. Ми вимагаємо. Міцною державною рукою!"

Черкаський губернатор: "Ми не просимо. Ми вимагаємо. Міцною державною рукою!"

Очільник Черкаської обласної організації Партії регіонів Сергій Тулуб вважає, що підприємці платять своїм працівникам зарплатню в конвертах, бо “вони жадні”. Про це він заявив, відповідаючи на запитання Савіка Шустера в ефірі програми “Свобода вибору”, що транслювалася на ОДТРК “Рось”.

- По-перше, тому вони це роблять, бо дуже жадні, я б так би сказав. Любими способами і механізмами хочуть уникнути оподаткування і получити додатковий дохід собі особисто в карман. А закон і та служба, яка повинна це контролювати, працювала неефективно. Друге питання – це повинно бути відрегульоване законодавством. І ми подали свої пропозиції в національний комітет по реформуванню. Ми подали туди більше 120 пропозицій від Черкащини. Треба сьогодні внести зміни до законодавства, які б зробили зацікавленими підприємців у тому, щоб усі податки платити добровільно. Як кажуть, відкрито, прозоро, і тоді в нас не буде таких випадків. Третє – треба щоб від держави були преференції тим, хто сьогодні має можливість і робить по закону, з дуже великою повагою відноситься до своїх працівників. І останнє – кожен такий підприємець, який працює на землі, Петро Євич знає, він один із них, треба сьогодні зацікавити підприємців, щоб вони допомагали отам у селі і школу відремонтувати, і по ФАПу допомогти, і все інше – не так, з-під поли, під ковдрою, а саме відкрито, чесно, по програмі, щоб громада сприйняла таке рішення, і він з ними разом працював, - заявив Тулуб.

Як відомо, відразу після свого призначення, проводячи в квітні нараду з медичними працівниками, під час якої також були присутні голови районних адміністрацій, Сергій Тулуб запропонував очільникам районів свій спосіб покращення ситуації, використавши подібну риторику:

- Скрізь є інвестори, підприємці, які вкладають мільйони гривень у маленькі чи великі клаптики землі. То хіба вони не знайдуть кілька тисяч гривень, наприклад, для місцевої амбулаторії. Держава бідна, у неї немає. То нехай вони поділяться. Ми не просимо. Ми вимагаємо. Міцною державною рукою! Але, зрозуміло, що це має бути прозоро, щоб усі про це знали, а не десь там щось робити під ковдрою за стіною, - сказав тоді губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Юность Черкасчины 28.10.2010 22:10
:-) Однако, сурово и чисто по-мужски звучит: "МІЦНОЮ ДЕРЖАВНОЮ РУКОЮ ЩОСЬ ТАМ РОБИТИ ПІД КОВДРОЮ" :-? Вершина косноязычия!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Альона 28.10.2010 21:51
1.В народі є анекдот: сплатив податки і спи спокійно... на лавочці на вокзалі. Не з неба ж той анекдот взявся - отже державні мужі - спочатку ви для бізнесу - а тоді бізнес для держави.
2. Бізнес то платить (худа-бедно), але ж куди він платить? Туди де всі бачуть: на дачі, охорону, дороі авто для мужів держави...і для людей: на боротьбу з амброзією та млярійними комарами.
3. влада повимагаете раз-два і три можливо, доки вимагати буде ні від кого. Малому бізнесу - гаплик! А до того в кого крутяться дійсно величезні кошти, влада як і підійдете, то тільки з келихом шампанського у програмі Каті Осадчої.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Гонта 28.10.2010 20:00
Рекомендую губернатору відмовитись від особистих річних доходів в розмірі 790 тисяч гривень та МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ в розмірі 36 тисяч гривень, які він отримує з бюджету. І проблема бідності для 70 лікарів та вчителів буде вирішена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 доктор 28.10.2010 19:45
Коли *** політики почнуть ділитись з амбулаторіями і менше тиснути на підприємців , тоді і налагодиться . Ви подивіться політики , які офіційно отримують по 3-7 тис.грн ,мають будинки і автомобілі в десятки разів дорожчі ніж підприємці які декларують по 20-50 тис.грн прибутків. Фантастика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Виктор 28.10.2010 19:11
Держава бідна, у неї немає. То нехай вони поділяться. Ми не просимо. Ми вимагаємо. Міцною державною рукою! ))))))))))))))) ) Пусть вас лысак кормит, почетный предприниматель ! ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100