реклама

реклама Делікат

реклама

Cофія Гнідая, мабуть, розхвилювалася від присутності лідера ПР Сергія Тулуба. Виступ директорки ліцею виявився занадто плутаним...

Cофія Гнідая, мабуть, розхвилювалася від присутності лідера ПР Сергія Тулуба. Виступ директорки ліцею виявився занадто плутаним...

Директорка Смілянського природничо-математичного ліцею Софія Гнідая, яка балотується до Черкаської обласної ради від Партії регіонів (є п'ятою у списку та балотується по округу в Смілі), вважає, що лише “регіонали” представили обґрунтовану програму дій. Про це вона заявила під час програми “Свобода вибору”, яку транслювала ОДТРК “Рось”.

- Партія регіонів – це єдина політична сила, яка має чітку програму, у якій дуже коротко, але дуже чітко відзначено, що, а головне - як ми будемо робити. У цій програмі освіті виділено багато уваги, і я сподіваюся, що ці положення будуть виконані. Це модернізація систем опалення, енергопостачання... Кошти, які будуть вивільнюватися, підуть на розвиток освіти -  це звичайно, і залучення в наші заклади сучасних інформаційних методів, а для цього треба сучасне комп'ютерне обладнання, - сказала Гнідая.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 гонта 29.10.2010 10:26
Хвилювалась в єфірі не тільки Гнідая. Вся провладна каоліція вели себе як таракани після ввімкнутого світла. Враження залишилось не приємне.Нікого з опозиції не запросили. Тхнуло хуторянством, хамством. Терещук відмовився відповідати за свій бренд. На питання ведучого, чому хасидам не поставлять достатньо біотуалетів, Бодров почав ховатись за спину Тулуба якоби вони провели чергове засідання...Ще один лисий вищав про те що всі навколо злодії. Гидко. Але всеж таки питання до ТВК. Хто і з яких фондів за все це заплатив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100