реклама Делікат

Учора, 28 жовтня, пізно ввечері Чорнобаївська районна виборча комісія таки зареєструвала списки Соціалістичної партії України. Нагадаємо, раніше райвиборчком під головуванням представника Партії регіонів Василя Копиці відмовив у реєстрації чотирьом партіям. Таке рішення своїх колег з району здивувало навіть керівників обласної виборчої комісії. Пізніше, через суд одна з партій – «ВО «Батьківщина» – таки добилася права бути зареєстрованою і брати участь у виборах на Чорнобаївщині. Нині ж таке право отримали і соціалісти.

Однак, як виявилось, не чекаючи розгляду питання про включення списку СПУ до виборчого бюлетеню, місцевій друкарні було дано вказівку розпочати друк бюлетенів. Унаслідок цього, бюлетені без включеного до них списку соціалістів, довелося знищувати.

Від станка до різака. Одразу після виготовлення, чорнобаївські бюлетені пішли під ніж

Від станка до різака. Одразу після виготовлення, чорнобаївські бюлетені пішли під ніж

Тож учора вночі в Чорнобаївській друкарні було знищено 36 тис. 649 бюлетенів по багатомандатному виборчому окрузі, а по одномандатних мажоритарних округах в загальній кількості вийшло 5 тис. 401 штука. Усі бюлетені були призначені для виборів до районної ради. Вартість одного бюлетеню – 60 коп. Тобто, всього бюлетенів було знищено на суму біля 20 тис. грн. Однак Василь Копиця обіцяв учора, що на сьогоднішній ранок нові бюлетені вже будуть за ніч надруковані.

За словами першого секретаря райкому СПУ Тетяни Богдан, соціалісти задоволені тим, що матимуть тепер змогу брати участь у виборах. Однак їм прикро, що для них втрачений час для агітації. Адже поки їх списки не були зареєстровані, вони не мали права проводити агітацію. Також соціалісти і деякі члени комісії не розуміють, навіщо було так поспішати з друком бюлетенів. Тепер невідомо звідки доведеться брати кошти на друк нових…

Детальніше про ситуацію у виборчій комісії, яка «прославила» Черкащину на всю Україну, читайте сьогодні на «Прочерку» у розділі «Резонанс».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 iren 29.10.2010 19:50
та що копиця. це все витівки вищого керівництва ПР. думаю що обласного. більше того, воно (оте керівництво...) бачить, що люди ніяк не протидіють йому. то навіщо йому зупинятися?!!! ото воно у своїх амбіціях безмежних і підмигає область під себе... ну нічого: хто високо літає, той найчастіше пролітає!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Андрій 29.10.2010 11:37
Копиця перестарався, як і всі підлабузники до ПР на Черкащині. Нищать Закон, топчуться по ньому. Скажіть, а над Копицею є якесь вище керівництво? Відстороніть цього неука, а ще краще посадіть його , як того вимагає Закон. Хай він у тиші кілька років вивчає законодавство і про вибори, і про ЗМІ, та й кримінальний кодекс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100