3,5 мільйона гривень вирішила виділити Черкаська міська рада на співфінансування обласної програми «Безпечна Черкащина». На ці кошти буде створено ситуаційний центр, в якому збиратиметься та аналізуватиметься інформація з камер відеоспостережень з Черкас та інших населених пунктів області.

IMG_20201224_110852

Як наголосив, виступаючи на сесії Черкаської міської ради, заступник начальника ГУНП Черкаської області Олександр Рєзцов, Черкаси – одне з останніх великих міст України, де досі не діє така система. Її запровадження – спільний проєкт ГУНП, обласної та міської рад і однієї з компаній-провайдерів, з якою наразі ведуться перемовини.

На сесії прозвучало, що це «Маклаут».

Після бурхливого обговорення доцільності виділення таких значних коштів на умовах співфінансування й ефективності програми депутати все-таки її схвалили.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Бувший 24.12.2020 16:39
Ментам головне сидіти в теплих кабінетах і м'яких кріслах і щоб бабло кожен день носили. А як працювали в кримінальному розшуку менти 20 років назад на професіоналізмі та агентурі, за що їх і жуліки з бандитами шанували. А зараз набрали дитячий садок, ні розуму, ні фантазії, одне добре вміють, нові машини японські бити. Аби я в свій час розбив би нового Жигуля, в дворі умвс мабуть розстріляли б. Камери їм по всьому місту, в сізо та ітт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 День накануне Рождества 24.12.2020 13:08
Обещает стать скучным. Хотя бы ради праздника какое нибудь ху ло-ло-ло-ло в бункере сдохло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100