реклама

реклама

Органи прокуратури Черкаської області провели перевірки додержання вимог Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» у діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області.

Встановлено, що окремі посадовці цих органів ігнорують вимоги вказаного Закону, а саме, не вживають заходи до 70% охоплення оздоровленням дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, не дають можливість використати своє право на оздоровлення у відомих міжнародних закладах дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, натомість направляють дітей, які не мають права на зазначений відпочинок.

Крім того, під час проведення перевірок в діяльності пришкільних таборів встановлені порушення Законів України «Про санітарне та епідемічне благополуччя населення» та «Про пожежну безпеку», а саме: працівники таборів не дотримують норми харчування дітей, санітарного стану харчоблоків та вимог пожежної та техногенної безпеки, використовують продукти з простроченим терміном реалізації, проводять ремонтні роботи (фарбування класних кімнат) під час відпочинку дітей.

З метою припинення та усунення виявлених порушень органи прокуратури області внесли 59 подань, принесли 6 протестів, за результатами розгляду яких притягнуто до відповідальності 30 посадових осіб, зокрема 18 посадових осіб контролюючих органів. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 О.ЧУПРИНА 06.07.2012 10:38
У прокуратири є стандартний вислів:"...посадовці ігнорують Закон".Думайте шановні,що ви говорите. Якщо посадовець Закон України проігнорував,за втра він не повинен бути посадовцем.А ви все :"ІГНОРУЮТЬ та ІГНОРУЮТЬ"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100