реклама

реклама

За підсумками комплексних обласних змагань 66-ї Спартакіади 2020 року Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України серед збірних команд ІІ-ї групи зі службово-прикладних та масових видів спорту збірна команда Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області, в запеклій боротьбі, виборола почесне ІІ місце.

133996049_236570147830779_750243777620194913_o

Про це інформує пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Невипадково Черкащина славиться відомими земляками Богданом Хмельницьким, Тарасом Шевченком, Іваном Піддубним та багатьма іншими. Кожен черкасець в душі відчуває, що він є нащадком славних прадідів-дідів. Співробітники Територіального управління також належать до почесної когорти славних нащадків і щоденно під час несення служби переконливо доводять це. Для підтримання своєї спортивної форми, гарту та креативу співробітники систематично долучаються до спортивно-оздоровчої кампанії.

«Будь-яке змагання – це випробування, в якому славу отримує справжній боєць! І цими бійцями є ви. Тож і надалі бажаю вам завжди проявляти себе впевнено, рішуче, сміливо й достойно! Нехай успіх і удача супроводжують по життю», - звернувся у вітальному слові до співробітників начальник Територіального управління полковник Служби Анатолій Харенко.

Переможці змагань отримали нагороду від Першого заступника Голови ФСТ «Динамо» України Сергія Кривопишина. Він привітав учасників змагань з перемогою, вручив кубок та грамоту, водночас побажав подальших спортивних досягнень, рухатися тільки вперед і підкорювати нові п’єдестали.

Протягом проведеної спартакіади збірна команда Територіального управління брала участь у змаганнях з волейболу, перетягування канату, легкоатлетичного кросу та міні-футболу.

Спортивні заходи проходили у дусі азартної командної боротьби, завдяки якій виховується згуртованість, розвивається спритність і витривалість. За результатами змагань кожен учасник показав максимальну концентрацію всіх своїх фізичних ресурсів, моральних якостей та вміння мобілізуватися й діяти скоординовано.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100