реклама Делікат

Щербінін очолював у Черкасах "Реформи і Порядок", допоки не зустрівся з Тулубом

Щербінін очолював у Черкасах "Реформи і Порядок", допоки не зустрівся з Тулубом

Кандидат у депутати до Черкаської міської ради від Партії регіонів Михайло Щербінін (балотується на окрузі№1 - Дахнівка-Соснівка) під час прес-конференції розповів, чому балотується саме від цієї політичної сили:

- Так, я від Блоку імені Миколи Булатецького став депутатом. Ми давненько розійшлися, коли мене питають виборці — від якої партії і чому, я відверто кажу: так, місяць тому я ще очолював у місті Черкаси партію “Реформи і порядок”. Але мене запросив губернатор Сергій Тулуб. Людина чітко і ясно пояснила: так, хлопці, я знаю, що ви не наші, не донецькі, не регіонали, ви не допомагали Одаричу розкрадати місто, ви не нахапали земельних ділянок, за вами нема криміналу, пропоную об'єднати зусилля заради будівництва нового міста. Ви можете посміхатися і жартувати на цю тему, але то є правда і я до сих пір не відчув жодного тиску від нової влади, - запевнив Щербінін.

Він також звинуватив міського голову Сергія Одарича у використанні коштів міського бюджету з корисливою метою.

- Простий приклад — коли йде кандидат від Партії Вільних Демократів у двори, і люди йому кажуть: тут нема лампочки, тут ручка відірвалася, тут двері перекошені... Майже слідом ідуть працівники ЖЕКу і виконують усю роботу. Така специфічна агітація, коли використовується бюджет міста. На жаль, сьогодні ні прокуратура, ні суди, на це не реагувала, - сказав кандидат у депутати. Коли його запитали, чи він особисто звертався у відповідні служби зі зверненнями, Щербінін відповів, що не звертався.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 оце тобі 31.10.2010 11:45
да, якісний склад Партії регіонів, яким так нахваляється Тулуб явно кульгає. дай боже, виборцям голосувати не за особистостей, а не тих, хто укутався в ті чи інші прапори, шоб не дати кермо інвалідам, що не придатні до управління навіть власною совістю. не те, щоб містом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Воля 29.10.2010 18:56
На жаль сором у цього пана давно атрофовано, відмерла як атавізм. Нове місто зі Шербініним??? Хай йому влізло! Панове якщо Ви проти цинізму, брехні безсоромних заяв та нахабних дій підтримуйте Одарича та його команду! Всім успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Лмила 29.10.2010 17:13
Ви не хапали земельні ділянки, бо вам не дали. І не *** так говорити, коли все місто знає, як ви хотіли відбрати у міста Долину троянд. Добре, що її об'явили заповідною зоною. Совість відсутня.І не набивайте собі ціну, всі памятають, як ви викрали печатку іншої партії, об'яви були в різних ЗМІ. Чи ви думаєте у людей пам'ять коротка. Ось такі новоспечені члени партії регіонів. На брехні довго їздити не прийдеться!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100