реклама

реклама

Надзвичайна подія сталася 14 січня у Лип’янці. Близько 9-ої години ранку біля приміщення сільської ради на днищі автомобіля сільського голови Лип’янської ОТГ Сергія Іщенка було помічено предмет, схожий на вибухівку.

5814bef71e91a--vyrn-686tnt-dynamit-jpg-4c1878f662_1200 Про це повідомляє «Районний вісник».

Як повідомив поліцейський офіцер громади Сергій Сторчак, предмет, схожий на вибухівку, ймовірно прилаштували ще на домашньому подвір’ї. Згодом, коли очільник громади прибув на роботу, цей предмет виявили.

На місце події прибули працівники місцевої рятувальної частини, рятувальники зі Шполи. Станом на 9 годину 30 хвилин було евакуйовано працівників сільської ради, головного офісу місцевого товариства, магазину в радіусі 150 метрів. Згодом до Лип’янки прибули вибухотехніки з обласного центру, які знешкодили пристрій, схожий на вибухівку.

Як повідомила "Прочерку" речниця Головного управління Національної поліції України в Черкаській області Зоя Вовк, врешті факт мінування автомобіля не підтвердився. Розпочато кримінальне провадження за ст.294 ч.4 Кримінального кодексу України - хуліганство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100