реклама
Sucurity Police

реклама

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 21/2021 "Про призначення стипендій президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва", повідомляє прес-служба глави держави.

"Згідно з документом, стипендії глави держави були призначені 22 письменникам, 89 діячам у сфері музичного мистецтва, 28 діячам у сфері театрального мистецтва, 25 діячам у сфері образотворчого мистецтва, 10 діячам у сфері хореографічного мистецтва, 14 діячам естрадно-циркового мистецтва та шести кіномитцям", - зазначено в повідомленні.

Указ набуває чинності з 1 січня 2021 року.

dupliy

Серед стипендіатів - ДУПЛІЙ Оксані Олегівні, 1989 року народження.

Поетеса, прозаїк. Народилася 18 лютого 1989 року в м. Черкаси. Закінчила Інститут педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та Канівське училище культури і мистецтв за спеціальністю ,,Кіно-фото-відеосправа. Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності. Керівник кіно-фото-відео-справи”.

Авторка книги ,,Маленькі історії” (2012); відеозамальовок ,,Мара”, ,,Кактуси”, ,,Білочка”, ,,Одні на двох сни…(LoveStory)”, ,,Сонях”, ,,Крео - крихітки”, ,,Дуже проста історія”; короткометражного фільму ,,Капці”; публікацій в часописі „Холодний Яр”; альманахах Черкаського обласного літературного об’єднання ім. В. Симоненка„Незабаром” (2008), „Спалах”(2010), „Антологія сонячних снів” (2012); колективній збірці літературно-творчої студії „Версія” Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького „Світлотіні теплих слідів”(2010); збірці творів переможців та учасників обласного літературного конкурсу ,,Ну що б, здавалося, слова…” (2011).

Переможець обласного літературного конкурсу ,,Україно, ти для мене – диво!” (І місце) та Всеукраїнського конкурсу відеопоезїї ,,Грак” (III місце), за відеопрозу ,,Мара”. Член НСПУ з 2014 р.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100