реклама

реклама

46 тисяч малих дітей варті того, щоб мати медичну допомогу, – вважає депутат Черкаської міськради Любов Майборода. На сьогоднішній сесії вона виступила в контексті змін до бюджету.

«24 грудня 2020 року ми прийняли програму про затвердження фінансової програми підтримки комунальних підприємств. Тепер місяць пройшов і вносимо зміни. Зміни стосуються дитячої стоматологічної поліклініки. Що ніхто не знав, що буде фінансуватися? Чому в департаменті, де я працюю, підготовка відбулася, а десь ні. Лише вчора зміни відбулися. Там де немає порядку не буде фінансування», – звернулася вона до головуючого Юрія Тренкіна.

1611650536202

«400 тисяч на перший квартал планують виділити. А що буде далі з закладом? Поліклініка ж більше 40 тисяч дітей обслуговує! Я вважаю, що коштів в бюджеті достатньо, якщо їх раціонально використовувати. Проаналізуйте приміром спортивний клуб «Дніпро». За останні 4 роки в п’ять раз зросло фінансування. І 57 осіб в дитячій поліклініки, які все населення обслуговують, стоїть на грані закриття», – зазначила Любов Майборода.

Її підтримав депутат від "Черкащан" Нарек Казарян, закликавши депутатів підтримати проект рішення.

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Арсен 26.01.2021 14:31
Як можна було допустити колапс у дитячій стоматології?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100