реклама

реклама

У Звенигородці влада передумала продавати приміщення зубної поліклініки. Донедавна йшла мова про закриття кабінету.

stomat-zvenygorodka

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

«Питання про розгляд листа КНП «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» щодо продажі приміщення зубної поліклініки – знято з розгляду, так як головою місцевої ради та депутатами досконало проведено вивчення даного питання і приміщення повинно надалі функціонувати», – повідомляється на сайті міської ради.

Приміщення здадуть в оренду, пояснює керівник КНП «Звенигородська центральна районна лікарня» Вардан Айрапетян.

– Ніхто не збирається її продавати, – каже Айрапетян. – Нічого не зміниться, і стоматкабінет буде працювати. Просто Національна служба здоров’я не фінансує стоматслужбу. Тому ми будемо здавати поліклініку в оренду і нехай собі працюють. Це не буде приватною власністю. Поліклініка залишається власністю районної лікарні.

Безкоштовні послуги для пільговиків хочуть залишити.

– Наразі вирішуємо питання, хто саме здаватиме в оренду приміщення: лікарня чи міська рада, – коментує очільник міськради Олександр Саєнко. – Також вирішуємо, щоб стоматологи безкоштовно обслуговували дітей до 16-ти років, чорнобильців, атовців та інших пільговиків.

Здавши в оренду приміщення стоматологічної поліклініки, керівництво таким чином хоче убезпечити збереження закладу від можливих нових реформ у майбутньому.

Анатолій Бузина

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100