реклама

реклама Делікат

реклама

2,5 тисячі репостів набрала картинка, яку поширив і Володимир Терещенко з Чигиринщини. Тепер пенсіонера судить СБУ. Картинку пенсіонер поширив два роки тому, але взялися за нього зараз.

image.php


Працівники СБУ знайшли на сторінці чоловіка пост дворічної давності, де він начебто закликає до насильницького повалення державного ладу. У дописі з фейсбуку, який поширив пан Володимир, були слова про негідників при владі, про стадіон, де треба їх зібрати, та про розстріл.

Ця подія вже була оприлюднена в багатьох ЗМІ. Цю новину обіграв в своїй жартівливій передачі Майкл Щур.

Журналіст нагадав, що колись виходив серіал «Слуга народу». (Було знято три сезони (51 серія). У центрі серіалу історія про звичайного вчителя історії Василя Голобородька (його і зіграв Зеленський), який на хвилі популярності відеоролика з ним в інтернеті стає президентом України). В одному з епізодів серіалу герой Зеленського Голобородько "розстрілює" Верховну Раду.

«Сотні спецагентів СБ» перечитують кілометри срачів у коментарях на «Українській правді» за 2010 рік і під прикриттям переглядають меми з чатів ОСББ», – кажуть журналісти.

Журналісти припускають, що за однією з версій проти Терещенка борються, бо він виступив проти будівництва птахофабрики під Чигирином. Тобто займається екологічними проблемами… При цьому, країна в дописі, який поширив Терещенко, не конкретизується.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 правда 02.02.2021 12:24
ахахахах зеленський сам сів в калюжу, яку до цього зробив на асфальті. Чого не судять президента за те, що продукував насилля в кадрі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100