реклама

реклама

Ідея створити комунальне підприємство «Дирекція парків» виникла у нині покійного Сергія Гури і це сталося у серпні 2007 року. Заснували його депутати Черкаської міськради. Першим директором підприємства став Олександр Радуцький. Зізнається, тоді не знав, що з підприємством робити, розповів він в інтерв’ю he24.online

– Все майно поставили на баланс, збільшили кількість скверів. Потім був директором Бондаренко Микола, потім Стойко Володимир. Згодом парки дали змогу долучати до комунального підприємства, тепер більше 200 гектарів землі, що є рекреаційною зоною і має статус природоохоронного фонду. У 2018 році Куча Андрій став директором. Дякую їм всім, що зберегли те, що ми накопичували і розвивали. По парках стоять відеокамери. Там працює потужна команда. Так, були питання по деяких об’єктах, що на даний час не здані в експлуатацію, бо не усунуті порушення. Тому, можливо, я, будучи директором, не робив би деякі речі, які робили хлопці. Але тоді куратором був Юрій Ботнар, він любив бокс, наставив ринги по парках. Це дискусійна тема, але це річ, яка не заважає, – зазначив Олександр Радуцький.

IMG_20201204_143546

Нинішній команді керівників за розвиток парків він поставив 8 з 10 балів.

На запитання, чи повернеться колись Радуцький на посаду директора підприємства, він зазначив, що вивчає питання як депутат Черкаської обласної ради про допомогу і фінансування.

– Є в облраді такий заповідний фонд, коли можна гроші направити на природоохоронні речі. Я спілкувався з колегами, можливо, розглянуть питання, щоб направити кошти на черкаські парки, – зазначив Олександр Радуцький. – А куди саме кошти будуть направлені, ще поки не можу сказати. Можливо, вже після розгляду змін до бюджету можна буде сказати. Парки для мене як були так і залишаються моїм дітищем.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Семен 04.02.2021 09:41
Цитую Степанич:
Це все лірика.
Цікаво, в якій партії чи зграї опиниться Сашко Радуцький на наступних виборах?

Або у Батьківщині або у Майбаху, як досвідчені. Хоча вам краще звернутися до Майбороди, вона може порекомендувати куди можна вступати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Степанич 03.02.2021 16:51
Це все лірика.
Цікаво, в якій партії чи зграї опиниться Сашко Радуцький на наступних виборах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100