реклама Делікат

Після виборів головним ворогом влади буде бідність

Після виборів головним ворогом влади буде бідність

Про свої три кроки після закінчення виборів голова Черкаської обласної організації Партії регіонів Сергій Тулуб розповів під час прямого ефіру програми “Свобода вибору”. - Спочатку ми проаналізуємо, як пройшли вибори, і які ми маємо результати, і виходячи з цього скоригуємо свою програму дій. А в нас програма дій чітко розписана – будуємо нову Черкащину, - пояснив Тулуб.

- Я як губернатор займуся одним – формуванням нового складу обласного бюджету і формуванням нового складу обласної ради для того, щоб ефективно відпрацювати те, що ми домовилися по програмі: щоб підтримати медицину, щоб підтримати освітян, щоб дати сьогодні житло на селі. У нас кадри освітянські, медичні - вони вже в пенсійному віці, а молодь не йде. Треба їм створювати умови. Ми 25 квартир дали вчительським родинам, але цього дуже мало. У нас чітко визначена програма наших дій, ми кожного можемо ознайомити, ми роздаємо цю програму по селах, по районах, і будемо над цим працювати, - наголосив губернатор.

Третій крок — підвищення заробітної плати.

-  Заставляти всіх – треба боротися з бідністю, це наш головний ворог на Черкащині, - підсумував Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 підполковник 30.10.2010 22:21
Один робить десять кроків назустріч людям , а виявилось новпаки, інший всього,а може(аж)три. Шановні можновладці ця локшина уже давно надоїла людям. Займітся нагальними потребами злиденного народу,бо скоро йому втрачати буде нічого крім вас любимих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 гонта 30.10.2010 16:18
Я ще сподівався що обласну раду буде формувати виборець, а тут прямим текстом формуванням нового складу обласної ради - головне завдання губернатора. І доведи комусь після цього, що він не окупант.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Лмила 30.10.2010 14:08
Шановний Прочерк, партія регіонів навіть сьогодні продовжує реклмувати себе. По вул, Крещатик,195 (біля будинку оборони) розміщений великий плакат синім кольором на білому фоні з текстом відомого вам ролика "Пора менять имена" з великою червоною галочкою. Тільки коли підходиш ближче видно якийсь логотип на надпис про гастролі 14 листопада цієї групи. Без місце проведення і часу. Цікаво, чи дійсно будуть ці гастролі і хто їх замовляв? Концертні афіші по місту відсутні. Така собі дрібна некрасива реклама нікчемного ролику. А ще говорили про чесні вибори!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Vkaragandetvoiprobel 30.10.2010 13:28
Какие там три шага?! До Донбасса или в лучшем случае Киева шагово гораздо больше. А именно туда уплывут завтра наемные бездарные политтехнологи, расписывавшие заборы и биг-борды в Черкассах призывами с грамматическими ошибками и эмблемами ООН. Борисович, "значит вам туда дорога, значит вам туда дорога - Донецкая улица!"? Или Виктор Федорович закроет глаза на провал, который наступ совсем скоро - ЗАВТРА?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Максим 30.10.2010 12:33
***..программа....программа.....интересно как он собирается поднимать зар. платы???_)))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 chbksdlj 30.10.2010 12:26
Вот это ЧЕЛОВЕК - сил Вам, и успеха Сергей Борисович!
Победа за Вами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Арсен 30.10.2010 10:25
Ми вже бачили вашу боротьбу з бідністю. Чого тільки "податкові канікули" коштують. Після таких обіцянок точно закривай бізнес і йди "на канікули". А ще є таке народна прикмета: "Як тільки влада починає боротися з бідністю так і знай, збираються купити собі дорогі автомобілі".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100