реклама

реклама

Щойно під час сесії Черкаської міськради депутати спрямували області 20 млн грн субвенції для співфінансування будівництва дитячого садочка в Черкасах на Митниці (за адресою: вул. Героїв Дніпра, 87).

Sadok2-2  

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

За це рішення висловився 31 депутат. «Дякую всім депутатам, котрі своїм голосуванням підтримали можливість втілення цього соціального проєкту в життя, попри жваве обговорення», – зазначив міський голова.

Річ у тім, що загалом вартість будівництва садочка зросла з 40 млн грн, як планувалося у 2018 році, до 100 млн грн зараз, і частина депутатів, зокрема з «Європейської Солідарності», висловила сумнів у справедливості такого подорожчання. Разом із тим, більшість із цієї суми фінансуватиметься з державного, а не міського бюджету.

«Як міський голова зацікавлений у такій конструктивній співпраці та сподіваюсь, що її результат не за горами: і вже у близькому майбутньому мами зможуть відвести своїх дітей у новий дитячий садочок, – зазначив Анатолій Бондаренко. – Водночас профільний департамент міської ради вже фактично повністю підготував необхідний пакет документів для передачі виготовленого проєкту в департамент капітального будівництва ОДА. Додам, що проектно-кошторисна документація наразі вже пройшла комплексну державну експертизу».

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Ка лина 05.02.2021 22:12
Побудувати, депутати завжди за, бо це 100% спосіб відмити гроші та заробити на тендерах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ріелтор 05.02.2021 22:12
интересно скільки квадратних метрів в будівлі? на вигляд до 2000 м2 , а це значить , що вартість 1м2 складає 1785 дол/м2. Це вартість нерухомості такого розміру на Хрещатику в Києві на сьогодні )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Черкащанка 05.02.2021 15:06
Мабуть садочок для еліти.Недаремно дружина Скічко шукає садочок. А нема, ще непобудували! Друзі, треба поспішати, а то, недай Бог,призначать нового губернатора.А тому нову школу подавай.Так, гляди в Черкасах крім заправок, гіпермаркетів та ресторанів таки іще щось побудують.Бажаємо успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 врк 05.02.2021 14:39
школы, садочкы,школьы, садочкыы, школлыы, садочкыы, тьфу, как бабы. только и прикрываются дыточкамы и памперсами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100