реклама Делікат

Для Михайла Щербініна порівняння з боулінгом близькі, адже він є власником клубу "Космос-боулінг"

Для Михайла Щербініна порівняння з боулінгом близькі, адже він є власником клубу "Космос-боулінг"

Як відомо, до сьогоднішнього ранку в Черкасах мали зникнути всі біл-борди з політичною агітацією. Проте, наприклад, пізнього вечора у мікрорайоні «Митниця» ніхто особливо не поспішав знімати численну політичну рекламу, яка красувалася уздовж дороги.

Тим часом, кандидат на посаду міського голови Петро Чернявський вчора, 29 жовтня, під час прес-конференції оголосив, що його біл-борди познімали раніше, ніж потрібно, ігноруючи договори.

- «Міськсвітло» відключило мої сіті-лайти, уже два тижні вони не світяться. А біл-борди зняті ще вчора, хоча вони могли б ще й сьогодні висіти. Мабуть же не даремно це робиться, мабуть, хтось чогось боїться, - висловив здогад Чернявський.

Йому заперечив кандидат у депутати до Черкаської міськради Михайло Щербінін, порівнявши вибори із грою в боулінг.

- У боулінгу є таке поняття: інколи з якихось причин не встигають підготувати зал для змагань. Або олія нанесена товстим шаром, або зовсім не натруть доріжки. І деякі делегації висувають свої претензії. Але завжди рефері стоїть на такій позиції: були рівні умови для всіх. Вони були погані, але рівні. Найкращий спортсмен перемагає. Мої борди теж зняли. Бо вони фізично не встигнуть за один день усі їх зняти, - пояснив Щербінін.

На думку заступника голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Сергія Пасічника, аналогія справді цікава, проте неточна.

- Справді, стартові вимоги були однакові. Єдине, що коли роздавали кулі, то комусь дали одну, а комусь — десяток. А так доріжки і все решта — абсолютно однакове, - підсумував Пасічник.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Дон Басс 30.10.2010 15:49
Смішно. Наче, якби ****** дали подовше потеліпатися на біг-бордах, він мав би місце вище свого законного 5-го чи 6-го.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100