реклама Делікат

Пасічник: В районах прагнуть вислужитися перед обласним керівництвом

Пасічник: В районах прагнуть вислужитися перед обласним керівництвом

У кількох районах Черкаської області голови райдержадміністрацій не брали відпустку, поєднуючи при цьому адміністративні обов’язки з обов’язками керівників штабів політичних партій.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України Сергій Пасічник.

- На рівні районів спостерігається певне головотяпство в силу намагання вислужитися перед обласним керівництвом чи в силу власної недалекості і недолугості. По багатьох РДА є ряд прикладів коли керівники, залишаючись на посаді, продовжують виконувати обов'язки керівників штабів певних політичних сил і повністю поєднувати свої адміністративні функції зі штабними функціями, - зауважив Пасічник. За його словами, КВУ зафіксувало агітацію під час службових нараду таких районах, як Катеринопільський, Драбівський, Чигиринський, Чорнобаївський, Городищенський та Лисянський.

- На Катеринопільщині взагалі таке враження, що керівник РДА взагалі планує 90 % взяти. Дуже старається. Під час візиту в район союзника партії Сергія Терещука заборонив проводити зустрічі в сільських будинках культури, - повідомив Сергій Пасічник.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 підполковник 30.10.2010 21:56
Хочеться побачити реакцію гаранта Конституції, доречі не після виборів а до. А то чомусь слова розходяться з діями , як доречі завжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 галина 30.10.2010 17:07
це ті, що зловили, а займалися всі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100