реклама

реклама

Переможницею ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» стала вихованка позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Творча робота «Баранець» юної мисткині Центру – Марії Кутової – одна з найкращих у своїй номінації.

1

Конкурс проводиться з метою популяризації творчої спадщини Т.Г. Шевченка, збереження та розвитку інтелектуального потенціалу України, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці керівників дитячих творчих колективів.

Вітаємо талановиту дівчинку та її керівника – Галину Тимошенко, з черговою перемогою, повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Журі 04.03.2021 12:07
ІІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» є відбірковим. За результатами десять учнівських робіт направлено в Київ для участі в заключному етапі. Марія Кутова не єдина переможниця обласного етапу.Тож інформація подана не коректно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Зоя 04.03.2021 08:00
Що це за слово-мисткиня?сорт дині?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100