реклама Делікат

Сьогодні, у день голосування, на кожній виборчій дільниці Черкас виборці мають змогу ще раз ознайомитись із біографіями кандидатів на посаду міського голови. На офіційних плакатах, виготовлених міською виборчою комісією, подаються і фотографії кандидатів. Найбільша інтрига – зображення Одарича Сергія Олександровича, двійника черкаського мера.
Одаричі "сусідять" і у бюлетені, і на "кандидатській стіні"

Одаричі "сусідять" і у бюлетені, і на "кандидатській стіні"


І хоча секрет «темної конячки» перегонів кілька тижнів тому розкрили журналісти телеканалу «ВІККА», саме плакати офіційно підтвердили їх правоту. Однофамілець і тезка чинного мера – мешканець Черкас, якого всі знайомі та рідні знали донедавна як Євгена Гомеза. Його фото, яке відшукала «ВІККА» у соціальній мережі, та яке зображене на виборчому плакаті –  це фото однієї і тієї ж людини.
Гомаз Євген Олександрович входить в історію виборів-2010 під ім'ям "Одарич Сергій Олександрович"

Гомаз Євген Олександрович входить в історію виборів-2010 під ім'ям "Одарич Сергій Олександрович"


Цитуємо телевізійний сюжет «Виборець має знати. Частина 3: "ЛЖЕОДАРИЧ":

Фото кандидата журналісти відшукали у соціальній мережі

Фото кандидата журналісти відшукали у соціальній мережі

«Серед дев’ятнадцятьох кандидатів на крісло міського голови – два Одарича. Відрізнити їх формально можна за ім’ям по-батькові. Той, що нинішній мер – Олегович. Його виборчий двійник – Олександрович. Упродовж двох тижнів ВІККА-НОВИНИ розшукували загадкового кандидата. Партія, що висунула його в мери, на контакт не йшла. А в будинку, де мешкає Одарич-двійник, про нього ні сном, ні духом…

Сусіди впізнали "Женю" за цим фото

Сусіди впізнали "Женю" за цим фото

Кандидату 23 роки, працює торговим представником. Це вся відкрита інформація про Сергія Одарича № 2.  ВІККА-НОВИНАМ стало відомо ще й, де він мешкає. І спершу ми там побували без камери. Сусіди й того разу дивувалися, що в їхньому гуртожитку мешкає хтось із прізвищем Одарич. Зате розповіли, що під наш опис підходить інший сусід. От тільки звати його Женя Гомаз. Тоді цього юнака вдома не було. Зате в соціальних мережах – він є.
Іншого разу – вже з камерою – відкрито запитали в сусідів про Сергія Одарича-двійника. Вони, як ми вже розповідали, про нього ні сном, ні духом. Тоді ж ми додатково перевірили на сусідах ще й знайдені в інтернеті фото.
Мешканка будинку: «Цю людину Ви знаєте? – Ну. – І як його звати? – Женя. – А прізвище? – Гомаз. – Не Сергій Одарич? – Нє. – Точно? - Точно».

Мешканка будинку: «В нашем доме парень живет, но близко так не знакомы».
Мешканець будинку: «Це Женя. – А прізвище як? – Гомаз. – Не Одарич. – Нє. – Точно? - Точно».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 ГаЛеша 31.10.2010 19:24
to iren "така "авторитетна" біографія в Одарича-2. якраз як для міського голови! Особливо, якщо її зрівняти з біографією справжнього Одарича..."

Там перша частина біографіїї на сфотографована... Де вчився, працював... Хоча в принципі все одно це нічого не змінює ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 iren 31.10.2010 16:00
така "авторитетна" біографія в Одарича-2. якраз як для міського голови! Особливо, якщо її зрівняти з біографією справжнього Одарича...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100