реклама Делікат

Голова міських регіоналів дає коментарі, які очевидно, не зовсім вписуються в сценарії, написані приїжджими технологами ПР

Голова міських регіоналів дає коментарі, які очевидно, не зовсім вписуються в сценарії, написані приїжджими технологами ПР

Голова Черкаської міської організації Партії регіонів Сергій Отрешко, відповідаючи на запитання щодо побиття довіреної особи кандидата на посаду міського голови Євгена Влізла, заявив, що не робитиме голослівних заяв.

-  Позиція моя і міської організації полягає в тому, що ми не робимо голослівних заяв. Якщо буде факт, а поки що мені про це не відомо про порушення кримінальної справи за фактом, тоді я можливо прокоментую цю ситуацію, а зараз ми не хочемо коментувати чутки, поширені в Інтернеті. Можливо, це дійсно відбулося, я не можу зараз ні підтвердити, ні заперечити цю ситуацію. Скоріш за все, що щось відбулося. Але що конкретно відбулося – я хотів би посилатися на офіційні документи.

- Може тоді спростуєте ще одну чутку про автобус, що перевернувся?

- Уже ж було спростування цієї інформації. Насправді, ніякий автобус не перевертався. Скоріш за все, на слизькій дорозі автобус не зовсім добре розминувся з вартажівкою і з’їхав у кювет, тобто, не перевертався. Можливо, якісь певні ушиби і були отримані пасажирами, але якихось там страшних відкритих ран, не кажучи вже про те, що швидку викликали, але до лікарні ніхто не був госпіталізований. Наскільки мені відомо, з наших членів ніхто серйозно не постраждав. Тобто, це звичайна транспортна пригода. Слава Богу, що все закінчилося нормально, і я не бачу тут підстав для якогось піару, - сказав Отрешко.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Мария 31.10.2010 18:18
Ага, а 11 осіб з переломами? це так - ушиби
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100