З робочим візитом територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.

IMG_6885

Про це повідомляють у територіальному управлінні.

Під час фахової комунікації представників Секретаріату та керівництва територіального управління розглядалися актуальні питання щодо соціального захисту співробітників Служби, дотримання співробітниками конституційних норм у сфері захисту прав людини під час пропуску відвідувачів до судових установ, у тому числі в умовах протидії розповсюдженню випадків захворювання на коронавірусну хворобу, під час виникнення нештатних ситуацій і порушень громадського порядку в суді.

Також особливу увагу приділено розгляду звернень громадян у рамках Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про звернення громадян», «Про статус народного депутата України».

«Саме доброта, людяність, порядність та взаємопідтримка – це ті риси характеру, якими повинна володіти кожна людина і це одні з головних критеріїв у роботі всіх силових структур, в тому числі і співробітників Територіального управління. Проявляючи доброзичливе ставлення та розуміння до оточуючих ми отримуємо таку ж віддачу, і навпаки. Тому несучи щоденну службу кожен співробітник проходить загартування життям. Здобуті знання, вміння, навички допомагають співробітникам адекватно оцінити будь-яку ситуацію та професійно і виважено підійти до її вирішення, насамперед, з позиції людини», - прокоментував начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100