реклама

реклама

Продаж квитків на атракціони у черкаських парках та у зоопарку має здійснюватися за допомогою касових апаратів.

narada1_5

Відповідне доручення під час оперативної наради дав міський голова Анатолій Бондаренко керівникам підприємств, повідомляють у міськраді.

Як зазначив директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Яценко, нині вивчається питання щодо того, аби біля кожного атракціону встановити термінал, щоб відвідувачі могли розрахуватися як готівкою, так і за допомогою купюроприймача.

«Ми повинні іти в ногу із часом і відходити від обігу готівкових коштів на наших підприємствах. Адже там, де є готівка, там можливі зловживання. Це стосується як КП «Дирекція парків», Черкаського міського зоологічного парку "Рошен", так і КП «Черкасиелектротранс»», - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Також міський голова наголосив на необхідності якісної підготовки зелених зон відпочинку до початку паркового сезону. Особливу увагу, за його словами, необхідно приділяти належному санітарному стану у парках. Адже останнім часом щодо цього є чимало нарікань. Порушення благоустрою фіксуються управлінням інспектування.

«Сміття потрібно прибрати. Налагоджуйте роботу. Не потрібно трактувати як політичний тиск вимогу добросовісно виконувати свої робочі обов’язки. Всіх нас має об’єднувати спільна мета: ефективна робота на благо міста», - додав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Черкасчанин 31.03.2021 17:08
И на входе в мерию :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Леон 31.03.2021 07:03
А може таки термінал,а не феодальний купюроприймач?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100