реклама

реклама

"Про яку демократію сьогодні йде мова? Досить плутати демократію та вседозволеність" – Все ж таки цю госпожу треба зробити знаменитою. А те, що вона вчора несла з трибуни, рознести на меми і цитати. Це повернення в часи Януковича й Азарова.

Так пише головний редактор видання «Новинарня», журналіст і громадський діяч Дмитро Лиховій про Любов Шпак, народну депутатку від партії "Слуга народу" з Черкас.

Вона голова підкомітету ВР з питань оцінки законопроектів щодо впливу на показники бюджету та відповідності бюджетному законодавству Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. До цього - ректор у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту.

78

А ось її промова:

"Звичайно, можна вигадувати багато слів, щоб якось виправдати те, що відбулося під Офісом Президента. Стерненко дякує всім нам за мирну акцію? Та про що ви говорите? Невже ця акція була мирна? Давайте говорити за те і дякувати за те, що по статті "Масові заворушення" не було відкрито. Хоча всі кваліфікаційні ознаки тут є: погроми, підпали, знищення майна. І все це в прямому ефірі перед десятками камер. Люди, які хочуть жити в демократичній державі, розбивають вікна в приміщенні органу державної влади, нищать фасад будівлі та підпалюють державні символи.

Про яку демократію сьогодні йде мова? Досить плутати демократію та вседозволеність. Порушення закону було, було. Винні мають понести покарання і вони понесуть покарання. То в чому дискусія взагалі тут є? Хто з нас заходив на сторінки соцмереж таких активістів? Подивіться, все життя у них покладається від однієї акції до другої акції. Чим займаються ці люди, де навчаються, працюють, скільки податків сплатили в державу?

Ми в першу чергу звикли героїзувати і присвоювати "героїв" бунтарям? Можливо, настав час стати перед законом. Підпалити державний герб… Що має бути в головах цих людей? За яку державу ви стоїте? Ви стоїте горою за те, що на сьогоднішній день понищені державні символи? Будь-то хоч тисячу раз може повторювати, що учасники суботньої акції, патріоти, головні вчинки своїми діями вони красномовно розповіли про свій патріотизм і своє ставлення до державної символіки. В центрі столиці на державній будівлі красувалася свастика, яка засвітилася на весь світ, на всіх телеканалах. І запам'ятають нас саме з цією свастикою. І на стінах Офісу Президента. Це ніж у серце всіх, хто пам'ятає жах нацистського режиму.

Перш за все хочу сказати, як би це не прозвучало, але добре, що активістам дали можливість проявити себе. Зрозуміло, що вони хотіли крові, їм хотілося показати, що поліція на них накинулася, відповідно застосувала газ або когось побили. Але поліція утрималась. І в цьому не було насильства. Відповідно до цього результати себе показали: руйнувати – не будувати» – зазначила Любов Шпак.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #10 Михась 01.04.2021 12:40
Вкотре загострилось питання щодо відкликання нардепа з ініціативи виборців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 Антон 31.03.2021 21:39
она все правильно сказала что быдло фашисткое сажать нужно бойтесь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Бувший 31.03.2021 15:29
Буде наука для черкащан,як обирати непотреб. Що вчора плела з трибуни ця ........, гидко було слухати. Краще б вивчила правила дорожнього руху та повторно здала іспити на право керування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Leone 31.03.2021 15:02
Там і не таке плетуть! А те,що події біля ОП були диким бандитизмом,то це факт!
Треба абстрагуватись від імені Зеленського чи іншого,тимчасов ого там... але ПРЕЗИДЕНТА!!!!.Принижували і обписували інститут президента,інст итут влади,принижува ли державу Україну!
Таке не може мати місця ні в одній цивілізованій країні,хіба що третього-четвертого світу.
Тепер можна захоплювати і нівечити обласні ради,мерії,сіль ради... А що?Приклад показано.Безкарно пройшло! А погрози поліції- то пусте! Зберуться під судом,візьмуть штурмом і відступлять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 МІСЦЕВИЙ 31.03.2021 14:38
Оце і є рівень черкаської "юридичної" науки.Юрист дряпаних дверей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 007 31.03.2021 13:53
Сказала все вірно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #4 Знаток 31.03.2021 12:48
Ох і заточка у неї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 Останній москаль 31.03.2021 12:38
Дивлячись на пані Шпак, пригадав Чечетова. Той теж казав, що студентів розігнали, бо дітям потрібна була ёлка. Не ті, мадам, цінності сповідуєте)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #2 Сокіл 31.03.2021 12:34
а що вона не так сказала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 черкасець 31.03.2021 12:24
хто цікаво написав інфузорії ту дурню? вона б точно не додумалась, але писалала якась вражина
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100