реклама

реклама

Кошти на ремонт канівських вулиць Толстого та Варинського буде виділено з державного бюджету. Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання сесії Канівської міської ради, повідомляє пресслужба цього представницького органу.

90db68e8-886e-4493-a118-a935ef57a331

– Це вперше ремонт комунальних доріг буде виконано за кошти субвенції з державного бюджету, – зазначив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

В ході обговорень депутати поцікавилися, чому саме ці вулиці було обрано для проведення ремонту. Міський голова відповів, що проєктанти попросили виділити для ремонту більш прямі вулиці. В цілому ж Канів має досить гористий рельєф.

За словами міського голови плануються ремонтні роботи з відновлення дорожнього покриття й на інших вулицях Канева і громади за кошти місцевого бюджету.

– Вже складено перелік вулиць, що першочергово потребують ремонту, виготовляється проектно-кошторисна документація для його проведення, – зауважив він.

Окрім того, є намір покращити сполучення до Яблунева.

– Мав розмову з головою Черкаської ОДА Олександром Скічком та депутатом Черкаської облради Вадимом Гайовичем, за сприяння яких планується провести ремонт дорожнього покриття, протяжністю 1,5 км, у напрямку траси від Черкас до Яблунева, – сказав Ігор Ренькас.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100