реклама

реклама

Представники Укргідроенерго долучилися до обговорення питань оптимізації ремонтної кампанії енергоблоків задля зміцнення безпеки постачання електричної енергії споживачам у наступний осінньо-зимовий період.

Під час засідання Комісії з розгляду, затвердження та коригування планових річних та перспективних графіків ремонтів і модернізації (реконструкції) обладнання електростанцій енергогенеруючих компаній та теплоелектроцентралей, ініційованого Міністерством енергетики, йшлося про необхідність оновлення графіків ремонтів обладнання.

на глав_3

«Ми повинні оптимізувати ремонту кампанію електростанцій та внести відповідні зміни до Прогнозного балансу, щоб під час майбутнього осінньо-зимового періоду, у найхолодніші місяці, не було ситуацій, коли виникає дефіцит електроенергії через перебування блоків у ремонті», - зазначив заступник Міністра енергетики  Юрій Бойко.

Так під час засідання, участь у якому взяли представники Держенергонагляду та виробники електричної енергії, було скориговано графіки ремонтів 13 блоків атомних електростанцій, низку блоків ТЕС, а також дев’яти гідроагрегатів Укргідроенерго. Це дозволить підвищити якість та повноту виконання ремонтів генеруючого обладнання електростанцій при одночасному забезпеченні вимог щодо операційної безпеки ОЕС України.

Пресслужба Укргідроенерго, підприємства, що розташоване в Каневі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100