реклама

реклама

Лікарі Черкас роблять все можливе, щоб врятувати 15-річного хлопчика, який отримав вогнепальне поранення в голову під час тренування в тирі. Тренера закладу, де все відбулося, затримали, інформує ТСН

«Ми були попереджені, що до нас везуть таку дитину, тож всі медики вже чекали на приймальному покої. Медикаментозно підтримується життєдіяльність хлопчика. Зараз стан вкрай важкий», - розповідають лікарі.

94_large-v1618923059

Рідні не відходять від палати хлопчика. На місці були тато і бабуся. Мами в місті на момент трагедії не було, вона повернулась сьогодні. Вони просять не турбувати їх в такий важкий час.

Освітяни, на території якої і є тир, кажуть, що він працював за всіма домовленостями і теж приголомшені подією.

«Гімназія має приміщення тиру і за договором віддає для роботи юнацькій спортивній школі. Не розумію, як сталось. Із тренером говорити було неможливо. Бо він був у такому стані. Ми навіть довго шукали прізвище тої дитини», - розповідає директорка гімназії Ірина Топчій.

Тренер - чоловік вже у віці, він дає покази. Тривають слідчі дії. Зараз відомо, що юнак прийшов на тренування ще з однією дівчинкою згідно з графіком відвідування. Спершу зброю отримав юнак, коли тренер пішов видавати її дівчинці і пролунав вибух.

«Він залишив у тирі хлопця, коли там вже була зброя. Потім він вийшов із кімнати для стрільб до дівчини, яка також прийшла на заняття. І ось той проміжок часу, коли тренера не було, пролунав вибух», - повідомляють в поліції.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Олександр 22.04.2021 17:28
Для того щоб куля увійшла в праву скроню, а вийшла з лівої, то пістолет треба приставити впритул до голови і вистрелити. На необережне поводження якось недотягує. Причому пістолет залишився на столі, коли тренер вийшов, а хлопець в кількох метрах на лавочці. Мені здається, що це спроба суїциду. І тренер би тут нічим не завадив. Не в цей раз, так в наступний. І найгірше, що, мабуть, тренера таки посадять. Хоча уявити, що треба кожен раз забирати зброю в спортсменів як тренер виходить з тиру теж важко. Тренуватися будуть не в стрільбі, а в видачі та здачі зброї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Deb 22.04.2021 12:17
А що кажуть відбитки пальців на зброї?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Марго 22.04.2021 11:19
Ну, якщо я правильно зрозуміла, зі слів лікаря.Що куля пройшла через всю голову, мозок, з правої скроні в ліву. Дитина, на момент поранення, була одна зі зброєю. Тренера вина є і немала - не можна залишати дітей самих, коли зброя на столі, ще й у такому нестабільному віці. Але і поранення дуже схоже на спробу суїциду або , на крайній випадок, необережне поводження(хоча харастеристика поранення в скроню, дуже дуже походить на самогубство)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 черный властелин 22.04.2021 10:37
Вообщем крайних не найти. Не удивлюсь, если все спихнут на пацана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Deb 22.04.2021 10:37
Цитую чорнобривець:
вибух чи постріл?

Ох хренологія подій
Він залишив у тирі хлопця, коли там вже була зброя
він вийшов із кімнати для стрільб до дівчини,
І ось той проміжок часу, коли тренера не було, пролунав вибух», - повідомляють в поліції.

З цієї хренології виходить,що то було самогубство?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 чорнобривець 21.04.2021 19:48
вибух чи постріл?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100