реклама
Sucurity Police

реклама

Горбенко: Люди кажуть, що не хочуть іти на вибори, бо все одно немає ніякого толку

Горбенко: Люди кажуть, що не хочуть іти на вибори, бо все одно немає ніякого толку

Найбільша явка виборців на місцевих виборах по Черкащині станом на 17-ту годину вечора зафіксована у Канівському районі – аж 55%! Про це «Прочерку» повідомили в обласній виборчій комісії. Станом на ту ж годину по всій області явка виборців становила 49%. Голова ОВК Ольга Козько вважає, що це «хороший показник».

У той же час, деякі суб’єкти виборчого процесу висловлюють протилежну думку. Мовляв, і настрій у виборців не дуже хороший, і явка виборців зовсім невелика. Так, зокрема, вважає кандидат на депутатський мандат до обласної ради, що балотується від Партії регіонів по одномандатному мажоритарному округу №48 (м. Сміла), у минулому народний депутат України Наталія Горбенко.

– За даними, які я взяла в Смілянській міській ТВК, станом на 17.00 проголосувало лише 26% виборців. Це мене бентежить. Люди неактивно проявляють свою громадянську позицію, – говорить Наталія Арсентіївна.

На її думку є розчарування людей у владі, у депутатах, що повинні представляти інтереси певної громади.

– Я особисто провела 53 зустрічі з людьми. Проговорила більше 500 питань. Люди кажуть, що не хочуть іти на вибори, бо все одно немає ніякого толку. Я нікого не хочу образити, але це означає, що і журналісти, і ми, як кандидати, не до кінця виконуємо ті функції, що на нас покладені.

– «Прочерк» вже повідомляв про те, що головними претендентами на депутатські мандати від Сміли є жінки. Чому ви все-таки обрали саме цей округ? Адже вас не дуже знають у Смілі?

– Сергій Борисович Тулуб одразу сказав мені, що я можу обирати будь-який округ. Я одразу обрала Смілу. Бо це друге в області промислове місто після Черкас. От я, як виробничник, обрала саме цей округ. Думаю, у мене великі шанси, зважаючи на те, що по моєму окрузі йдуть представники опозиційних сил. Тобто, ми представляємо яскраво протилежні політичні сили.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100