реклама

реклама

Терещук: Загалом вибори проходять у добрій обстановці

Терещук: Загалом вибори проходять у добрій обстановці

Народний депутат, очільник обласної організації Народної партії Сергій Терещук розповів журналістам, що сьогодні впродовж дня їздив по виборчих дільницях Черкас.

- Одягнув джинси, сів у авто і цілий день їздив по дільницях, дивився, як люди голосують. А потім переодягнувся у костюм і оце приїхав до вас, - розповів Терещук під час прес-конференції у прес-центрі штабу Партії регіонів.

За його словами, виборчі комісії не підготувалися до виборів належним чином.

- Величезні черги на дільницях,  до цього додається величезна кількість бюлетенів. Я, щоб отримати бюлетень, стояв 30 хвилин. Ті, хто видає бюлетені, стомлюються, роблять помилки. Тобто, доводиться фіксувати не дуже кваліфіковану роботу виборчих комісій. У Ватутіному, наприклад, бюлетені одного виборчого округу віддали в інший виборчий округ. Є порушення і з боку політичних сил. Портретів представників деяких політичних сил немає на дільницях. Але загалом, вибори проходять у добрій обстановці, - зазначив Сергій Терещук. Він також спрогнозував, яким чином триватиме підрахунок голосів.

- Без скандалів не обійдемося, тим більше, якщо багато виборців не прийдуть голосувати, то дехто спробує здійснити фальшування. Підрахунок голосів буде проходити дуже довго, бо шість бюлетенів, і всі потрібно розкласти і порахувати. А до 22 години члени комісій стомляться. Був на Луначарці – там голосує пожежна академія, активні студенти, курсанти і маленька кімната забита людьми – в таких умовах, звичайно, будуть помилки, - підсумував Терещук.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100