реклама

реклама

Народний депутат України від виборчого округу №200 Антон Яценко найближчим часом має очолити Черкаську обласну організацію ВО "Батьківщина".

Його призначення вже підтримало вище керівництво партії у Києві на чолі із лідером Юлією Тимошенко.

Про це Zmi.ck.ua стало відомо із власних джерел.

1619792621-726

Водночас нинішній керівник обласної організації ВО "Батьківщина" Юрій Тренкін у коментарі виданню категорично відмовився коментувати цю тему, не підтвердивши, так і не спростувавши дану інформацію.

Нагадаємо, що Антон Яценко свого часу до Верховної Ради вперше потрапив завдяки ВО "Батьківщина", членом якої став у 2007 році.  Однак у 2011 році перейшов звідти до складу фракції "Партії регіонів", де перебував до 2014 року.  Був один із тих народних депутатів, які проголосували за скандальні  "закони 16 січня" .

Неодноразово був помічений журналістами у кнопкодавстві під час голосувань у парламенті.

За даними журналістів видання "Дзеркало тижня", народний депутат через родичів та пов'язаних осіб контролював спілку громадських організацій "Тендерна палата України", яка мала виняткові повноваження з контролю над державними закупівлями.

Вже у новому складі Верховної Ради  Антон Яценко встиг потрапити у скандал.

Екснардеп Сергій Лещенко звинуватив ексрегіонала в тому, що він підкупив народних депутатів від "Слуги народу" із Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, щоб вони провалили законопроєкт №2047-д про ліквідацію корупційних схем під час оцінювання об'єктів нерухомості. Мовляв, в цьому особисто був зацікавлений Яценко.

Сам Яценко відмовився тоді проходити перевірку на детекторі брехні, щоб спростувати інформацію Лещенка.

Минулої весни під час першого локдауну Яценко потрапив у скандал, що був пов'язаний із відвідуванням ним київського ресторану "Велюр" нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка під час карантину, в той час коли заклади громадського харчування по всій Україні не могли офіційно приймати у себе гостей.

На останніх місцевих виборах Антон Яценко очолював Черкаську обласну організацію "За Майбутнє", провів фракцію до Черкаської облради, проте зовсім нещодавно покинув цю партію.

Ми також готові розмістити коментар Антона Яценка.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Думаючий 12.05.2021 10:07
Гад, з'їв Юру Треню. Хто ж буде кормити садочки і школи непотрібом?:lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Civis 12.05.2021 08:49
А потім Юлька дивується чому за її силу нормальні громадяни відмовляються голосувати? А за кого голосувати? За минулих і майбутніх тушок? А потім чути візги Юльки "народе покарайте їх"? Ні Юлія Володимирівна, нормальні громадяни будуть голосувати за сили які карають зрадників самі, а не закликають громадян виправляти косяки керівництва партії. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 рядовий читач 02.05.2021 00:19
Жах! Цей тип асоціюється тільки з огидою, зрадництвом, хабарництвом. Противний ти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Антон 01.05.2021 08:25
Цей обласний бо**ель " Батьківщина" так і буде плодить для міста лише проходимців і жлобів? Розповзаються то в мерії то на берегах свої гнидники ліплять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Зорро 01.05.2021 07:47
100% Політична прости....уктка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Триалог. 30.04.2021 22:53
- Я телевизор не смотрю.
- А я, по телевизору смотрю только канал о животных.
- Там все каналы про животных, кроме Дискавери, тот про зверей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100