реклама

реклама

Олійник: У міську раду йде середній син

Олійник: У міську раду йде середній син

Народний депутат Володимир Олійник під час прес-конференції у прес-центрі обласної організації Партії регіонів розмірковував зокрема, про те, чому явка виборців на Черкащині така низька.

- Є певне розчарування. Уже бачили і білих, і зелених, і синіх, і голубих, і побачили, що не в інтересах територіальної громади всі працюють. І тому є певний елемент розчарування. Все ж таки, за нашою природою ми знаходимося у якомусь кріпосному стані. Ми не є ще французами чи італійцями з точки зору нації, і не вважаємо, що без нас нічого не відбувається, якщо потрібно зайняти активну позицію, то її потрібно зайняти, а не так – обрали і собі мовчимо. Ми реформи затягнули. Сміялися колись із поляків, коли в 90-ті роки туди возили все. Коли я бачив, як мій кум віз туди молотки і цепки, я питав у нього: шо ти везеш? А він казав, що все йде. Прізвище кума не скажу, скажу тільки, що звати його Микола. Він мені дозволу не давав. А потім уже поляки посміялися над нами, бо вони вже провели реформу. Є певний елемент очікування дій із центру, бо тут на місцях навряд чи щось хтось зробить. Ми ще не до кінця усвідомили і зрозуміли суть європейської моделі самоврядування. Значна частина питань вирішується на місцях, а ми все дивимося на Київ, - розповів Олійник.

Він також повідомив, що його син балотується як кандидат у депутати до Черкаської міської ради.

- Старший син – працівник прокуратури, згідно закону він не може балотуватися. Йде середній син у міську раду. По списку від Партії регіонів він п’ятнадцятий. Менший син ходить у шостий клас, - відзвітував про своїх дітей нардеп.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сергей 01.11.2010 01:23
Быстро забыли как мешки с оранжевыми "стричками" всей семьей в 2004 роздавали :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Юлія Володимирівна 31.10.2010 23:06
Кому як не Олійнику знати, чому люди не хотять голосувати? Скільки разів він особисто розробляв схеми, щоб вибори не відбулися? Або щоб результати були такі, які задовольняють його особисті амбіції. У нього відсутнє морально право щось говорити про недовіру про вибори!!!!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100