реклама

реклама

Чурилов: Лідером перегонів у Черкасах є партія "Батьківщина"

Чурилов: Лідером перегонів у Черкасах є партія "Батьківщина"

Попередні результати екзит-полів на ОДТРК «Рось» оголосив генеральний директор компанії «Социс» Микола Чурилов.

За його словами, в Черкасах було опитано 2250 осіб. Запитували, за кого голосували як за кандидата на посаду міського голови і за яку партію до Черкаської міської ради.

Згідно даних опитування, зі значним відривом у виборах переміг Сергій Одарич.

- Це без питань. На другому місті у нас двоє кандидатів, бо статистична похибка говорить про те, що результати Миколи Булатецького і Євгена Влізла приблизно однакові. Різниця між ними становить 1,5 %. Але похибка наших результатів – біля 2 %, тобто, вони лежать у одному й тому ж інтервалі. Зрозуміло, що є ще два лідера. Це Віктор Білоусов і Володимир Мамалига, але вони достатньо явно відстають від попередніх кандидатів. Таким чином, наші результати екзит-полу показують, що в Черкасах або з’явився або лишився попередній мер. Це в нас не викликає ніяких сумнівів.

За даними «Соцису», Сергій Одарич набрав близько 40  % голосів. У Влізла та Булатецького – близько 13 %.

Щодо партій, які пройшли до міської ради, то, за словами М. Чурилова, лідером перегонів є партія «Батьківщина», далі йде Партія регіонів та партія Вільних Демократів, Комуністична партія, Фронт Змін, Екологія і соціальний захист (партія Мамалига), Удар. Зовсім трішки не вистачає голосів «Сильній Україні» та «Свободі».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100