Близько першої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з квартири на вулиці Руставі у Черкасах.

Про це повідомляє пресслужба управління.

Прибувши за вказаною адресою, наряд реагування виявив літнього чоловіка біля однієї з квартир багатоповерхівки. Власники житла розповіли, що він постукав у їхні двері та сказав, що прийшов додому. Зрозумівши, що чоловік потребує допомоги, не орієнтується у просторі, виглядає засмученим та розгубленим, вони натиснути кнопку «Термінового виклику поліції».

Cherkasy_v_rozshuku_14.05.2021 (1)

— Під час розмови нам вдалося заспокоїти чоловіка. Він зміг пригадати своє ім’я, сказав, що почуває себе добре, але чому опинився в незнайомому місці зрозуміти не зміг, — розповідає старший сержант поліції Сергій Зборівський.

У ході перевірки з’ясувалося, що чоловік 1954 року народження та розшукується Черкаським районним управлінням поліції ГУНП в Черкаській області, як психічно хворий чи безпомічний, який пішов з дому. Поліцейські доставили його за місцем проживання та передали вдячній доньці.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100