реклама

реклама

На думку голови Черкаської ОДА Олександра Скічка, проєкт будівництва дитячого садка в черкаському мікрорайоні Митниця, який торік з подачі президента України Володимира Зеленського було включено в програму «Велике будівництво», потребує доопрацювання.

64abb4f2a8aa6c1b

«У момент, коли я прийшов на посаду, в нас не було проєкту, – сказав очільник області під час сьогоднішньої пресконференції. – Перший місяць я витратив час, щоб цей проєкт отримати, але, як виявилося, цей проєкт має ряд значних недоліків. Незабаром розкажемо про це детально. Але на сьогодні проєкт потребує доопарцювання. Вірю, найближчим часом можемо поновити процедуру торгів».

Нагадаємо, департамент будівництва облдержадміністрації скасував тендер на будівництво дитсадка, але обіцяє організувати повторну закупівлю.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Бувший 17.05.2021 16:04
Заодно вирішемо основну проблему -підберем пераможця, грошей багато не буває.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 МІСЦЕВИЙ 17.05.2021 15:06
Тобто в сумі 6 бла-бла-бла.Це і є наша влада.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сидоров. 17.05.2021 12:56
Сьворення проекту потребує певну кількість грошей. Мож навіть і мільйон. Доопрацювання проекту також потребує грошей, безкоштовно проектна організація не працює. Повторне доопрацювання ще раз потребує грошей. А в кінці будівництва , як показує практика, здорожчання об'єкту як завжди на 30-50%.
В сухому остатку що виходить: один бовкнув , що треба, другий бла бла що треба робити , але оте і оте і поки що не виходить. А гроші то вже витрачаються. Це ті гроші , які би могли бути при підвищенні пенсій , наприклад.
Зелені, що з них візьмеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Вдячна виборчиня 17.05.2021 12:27
Алё! Там зверху. Мені хтось нові коліна обіцяв зробити в рамках передвиборчої акції. Ще й секретутка тоді робила вигляд, що це в плани занотувала. Зрозуміло, побудова повітряних замків не требує витрат, на відміну від обіцяних мені колін, але читати про ці плани з надуванням щок, навіть мені становиться все смішніше та смішніше. Пустомеля. Сьогодні ввечері вже не пам'ятає про що вранці базікало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100