реклама

реклама

12-13 червня в Умані на території центрального стадіону відбудеться фестиваль Steak Weekend.  Свято проходитиме в стилі 50-х.  На відвідувачів чекатимуть 6 локацій: дегустування соковитого стейка, ярмарок м’яса, пива, вина, сиру, меду та різних смаколиків,  фотозони, ретроавтомобілі, вулична їжа, розваги для усієї родини.  Рок-н-рольну атмосферу  створюватимуть гурти «Руки’В Брюки», «The Wise Guyz», «Good Company Band» та «Mono band».  Дрес-код вітається.

Фестиваль Steak Weekend в Умані проходитиме вперше. Свято  гурманів м’яса, поціновувачів стилю 50-х та любителів рок-н-ролу організовує агенція «Умань концерт» під керівництвом Софії Чорномаз.

IMG_20210518_101831_286

– Ідея фестивалю «Steak Weekend» зародилася близько пів року тому. Нам хотілося створити щось нове, цікаве, смачне і стильне, — розповідає Софія Чорномаз. —  Ми зробили територію для розваг усієї родини. Тут ви не залишитесь голодними, не будете хвилюватися куди подіти дітей, як стильно одягнутися і хто б це вас класно сфотографував біля фотозон для Instagram чи зняв відео для Tik-Tok.  Ми все продумали до дрібниць. Усі, хто одягнеться на фестиваль у стилі 50-х отримає від нас сюрприз. Приходьте й все побачите на власні очі. Впевнена, вам сподобається.

Відразу після входу  на територію фестивалю на вас чекатимуть майстри-перукарі, які зроблять  усім бажаючим зачіски у стилі 50-х.

Далі – безкоштовна дегустація соковитого стейка. На спеціальній установці одночасно готуватиметься 50 кг ароматного м’яса.

Крім того, на ярмарку ви зможете посмакувати різноманітними виробами з м’яса, улюбленими напоями, сиром, медом та смаколиками від близько 40 кращих виробників України.

Зі сцени лунатимуть рок-н-рольні хіти, кавери та авторська музика від гуртів «Руки’В Брюки», «The Wise Guyz», «Good Company Band» та «Mono band».

У неймовірній атмосфері 50-х ви зможете зробити найстильніші світлини біля креативних фотозон та ретроавтомобілів. Біля кожної локації стоятимуть помічники, які точно знають як красиво зняти кадр з вами на ваш телефон.  Або професійний фотоапарат.

Для дітей створена окрема розважальна зона: атракціони, ігровий майданчик.

– Крім того, під час фестивалю проходитимуть танцювальні майстер-класи, конкурси та багато подарунків. Розважатимуть гостей найяскравіші ведучі Віталій Мельничук, Руслана Акульшина та Ольга Касьянова, — додає Софія Чорномаз.

Для дітей до 15 років у супроводі дорослих та іменинників вхід безкоштовний. Більш детально дізнатися про фестиваль «Steak Weekend» ви можете за посиланням https://bit.ly/3bCeRwm або телефоном 097 727 44 60.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Степанич 18.05.2021 15:55
Додам інфу, яка не вказана в статті:
"Вартість квитків: 70 грн. один день. 130 грн. два дні. В день фестивалю ціна зросте"
Також є питання до організаторів:
1) що із санітарними заходами? (пандемія нікуди не поділась)
2) що із заходами безпеки? (п"яні компаніі на фестивалі)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100