реклама
Sucurity Police

реклама

Одарич: Адміністратори отримали холодний душ

Одарич: Адміністратори отримали холодний душ

Звичайно під «опонентами» малась на увазі Партія регіонів, представники якої постійно заявляли, що мають намір набрати на Черкащині 70% голосів. – Я щасливий, що ми дали опонентам по мордам! Це так! Це дуже добре. Але мені в якійсь мірі шкода наших багатьох черкащан-регіоналів, які повірили в нову владу і пішли туди. А потім побачили, що їх просто використовують. Я знаю, що багато з них голосували і за мене, і за Одарича, – сказав одразу ж після оприлюднення результатів екзит-полів у прямому ефірі телекомпанії «ВІККА» кандидат на посаду міського голови Черкас від партії «ВО «Батьківщина» Микола Булатецький, що зайняв на виборах мера друге місце.
У свою чергу, Сергій Одарич, який за результатами екзит-полів знову став мером Черкас, був більш стриманим.
– Я на відміну від Миколи Івановича трохи делікатніше ставлюся до Партії регіонів, бо вона дуже неоднорідна. Особливо, якщо говорити за склад черкаської команди регіоналів, то ми всі чудово бачили, що вона формувалася за останні два місяці… – сказав Сергій Одарич. – Тобто люди, які півроку тому відігравали ключові позиції при Юлії Володимирівні, сьогодні ключові виконавці в Партії регіонів… Є категорія людей, які ходять до влади… Тож партія неоднорідна… Тому там будуть продовжуватися перетрубації, коли виявилося, що вони не влізли у той показник, який перед ними ставився – 70%. Крім того, я бачу дуже різку відмінність між тими позиціями, що намагається відстоювати Президент України Віктор Федорович Янукович… А керівники виконавчої влади по місцях, керівники правоохоронних органів проводили абсолютну іншу політику. Думаю, після того холодного душу, який отримали адміністратори, будуть зроблені висновки. І замість закидання шапок, вони займуться конкретною роботою. Тож думаю на місцевому рівні є можливість знаходити точки дотику.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Олеговна 01.11.2010 12:32
Ну и система добавления комментариев дурацкая!- добавляют комментарии они только после проверки модераторами. Сами и пишите себе комментарии, ***!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Воля ХХІ 01.11.2010 02:32
Тулубу буде неперелевки від ***))) 70 % хахахха))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100