реклама

реклама

Черкаською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою посадової особи Регіонального відділення Фонду держмайна у вимаганні та одержанні 27.04.2021 неправомірної вигоди в сумі 1 тисяча 500 доларів США за передачу в оренду приміщень, які належать державній організації (ч. 3 ст. 368 КК України).

IMG_0838


Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

21.05.2021 на підставі зібраних у вказаному провадженні доказів повідомлено про підозру головному спеціалісту відділу Фонду державного майна України, яка за даними слідства, отримала неправомірну вигоду за попередньою змовою з посадовцем Регіонального Фонду державного майна України по Київській, Чернігівській та Черкаській областях за вирішення питань, що входять до її компетенції (ч. 3 ст. 368 КК України).

Заходи з викриття проведено обласною прокуратурою спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 очевидець 24.05.2021 10:51
Цитую місцевий:
ну їїїїїїїї ім''я хочаб назвемо???? для.....місцевих ... хочаб..... хоча козел ще той

ні для кого не сектрет... її ім'я вже оголошували в пресі та інтернет виданнях - Валентина Д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Lol 23.05.2021 16:26
Похоже плаха "дал кладку"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Бувший 23.05.2021 07:24
Очередной развод через криминал продать за взятку кому то понравившую должность. В суде, как всегда, дело развалится,людя м года три прийдется платить адвокатам и доказывать свою невиновность, а потом судиться с зазночейством по возмещением морального и материального ущерба. А должность успешно продадут. Так было в черкасском аэропорту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 місцевий 22.05.2021 23:41
ну їїїїїїїї ім''я хочаб назвемо???? для.....місцевих ... хочаб..... хоча козел ще той
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100