реклама

реклама

Сотні стихійних сміттєзвалищ в околицях Черкас стали справжнім головним болем для місцевих екологів. Вони разом із патрульною поліцією взялися за їх ліквідацію.

Без імені

Про це повідомляє телеканал ВІККА.

Займатися цим питанням мали б органи місцевого самоврядування, але через невеликі штрафи чиновники, здебільшого, не звертають на проблему уваги. З початком пляжного сезону це відчувається  особливо гостро, адже тисячі відпочиваючих залишають після себе тонни сміття. Аби хоча б спробувати звернути увагу влади на цю проблему, екоінспекція фіксує стихійні сміттєзвалища на екомапі.

Докладніше – у відеосюжеті телеканалу.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Василевс 25.05.2021 07:00
А все тому, що бортник і його друзяки кидали захватили сміттєзвалище. Підняли ціну в’їзду на Полігон з 50 грн до 200… та ще спробуй пробитися, через його шайку навіть за 200 грн.
Раніше було простіше: приїхав, на місці 50 грн за легковик с причепом заплатив і не маєш проблем. А зараз…. Простіше в лісі зкинути
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 черный властелин 24.05.2021 18:57
Никогда такого не было и вот опять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Сидоров. 24.05.2021 18:48
Чому тільки зараз виникла проблема з сміттєзвалищами ? Скільки існує незалежна , стільки почала існувати проблема. Чому так , читайте Булгакова.
А зараз почали публікувати статейки на цю тему , тому що треба побудувати сміттєпереробни й заводик у межах Міста. Чому у межі Міста, незрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 МІСЦЕВИЙ 24.05.2021 15:46
Зато з"явилися 2 котобудиночка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100