реклама

реклама

«Схід сонця» – таку назву має фестиваль, який має відбутися 4 серпня на пляжі «Живчик». Організовують його учасниці програми «Майстерня громадської активності» – Марія Буренко та Марина Науменко. Фестиваль позиціонують як молодіжний, а на пляжі проводять, тому що значна частина молодих людей влітку відпочивають саме там.

Мета проекту – показати насамперед молоді, як можна активно та весело відпочити без алкоголю, тютюну та грошей. Про це інформує «Простір.ck.ua».


«Фестиваль буде проходити на громадському пляжі, де в спеку збирається досить різнопланова аудиторія. Тож ми маємо можливість захопити сектор не тільки активної молоді, але і зацікавити вільних спостерігачів», – розповідає Марія Буренко.

У програмі заходу: бодіарт, змагання з пляжного футболу та волейболу, козацькі забави, вечірній акустичний концерт.

З назвою проекту пов’язана цікава історія: «Ми цілий день думали, як все ж таки назвати наш фестиваль, підбирали різні варіанти, зв’язувалися з друзями з різних міст по «скайпу» і спілкувалися так довго, що навіть не помітили як за вікном вже почало світати. Звідси і назва фестивалю «Схід сонця», – додає дівчина.

Незважаючи на те, що дівчата у «Майстерні громадської активності» багато чому навчилися, через брак досвіду у них виникають труднощі. За словами Марії, допомагають у реалізації проекту друзі та знайомі: «Звичайно, отриманих теоретичних знань часто на практиці виявляється недостатньо, але ж треба з чогось починати».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Дядя з курорта 03.08.2012 09:18
Ясєн пєнь-нема грошей-який тютн і алкоголь?Ліпи пасочки! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100